Fire Emblem Engage – Geanimeerde openingsscène

Fire Emblem Engage – Geanimeerde openingsscène

Fire Emblem Engage is bijna hier, en volgens alle indicaties lijkt het de allerbelangrijkste tactische componenten die de Fire Emblem-serie zo’n opwindende en verslavende serie maken, echt vast te spijkeren en op te poetsen. Deze functies maken de Fire Emblem-serie tot zo’n meeslepende en verslavende serie.

video
play-rounded-fill

Video credits; N1-Up

Terwijl we wachten op alle beoordelingen die zullen worden gepubliceerd in de aanloop naar de release van de game op de 20e, is de Engelse versie van de hele actievolle openingsscène op YouTube geplaatst door het kanaal N1-Up. Je bent je er terdege van bewust dat de visuele stijl van het spel waarschijnlijk tot discussies onder spelers zal leiden. Met zijn kleurrijke en briljante esthetiek beïnvloed door anime, maar wat het zal bepalen, wordt het allerbelangrijkste plot, de essentiële hoofdpersonages en de gameplay.

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en een uitgebreid aanpassingssysteem.

Op vrijdag 20 januari is Fire Emblem Engage beschikbaar voor aankoop op de Nintendo Switch.