Fire Emblem Engage – Maak kennis met Alear en Vander

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Alear en Vander

Sinds de release van Fire Emblem Engage is Nintendo begonnen meer details te geven door zich te concentreren op Alear en Vander.

video
play-rounded-fill

Over Alear

Alear begint met de Drakenkind-klas. Ze bezitten het vermogen om Divine Dragon Sword Arts te gebruiken en stammen af ​​van een clan van draken die al heel lang leeft.

Over Vander;

Wat Vander betreft, hij sluit zich eerst aan bij de Paladin-klasse. Hij is een doorgewinterde, hooggeplaatste ridder met verbeterde mobiliteit dankzij het paardrijden. Vander slaat vijanden aan stukken met een bijl. Hij respecteert Alear duidelijk met betekenis als een “Dragon Guardian” die Lythos al jaren verdedigt.

Een 32e generatie ‘Dragon Guardian’, Vander (VA Yji Ueda) bewaakt de goddelijke draak in het land van Lythos. Een betrouwbare vriend die toewijding aan Alear had gezworen, zorgde voor hem terwijl hij lange tijd bewusteloos was. Hij is zeer serieus en ernstig, en zijn voornaamste zorg is het doel van de voogden.

Over Fire Emblem Engage

De opkomst van de gevallen draak!

De setting voor deze nieuwste Fire Emblem-game is Elyos, een continent met vier koninkrijken rond een heilige regio in het midden. In het afgelopen millennium brak er een bloedig conflict uit tussen de Elyos-bevolking en de Fell Dragon.

De mensen van Elyos hebben tijdens dit conflict de hulp ingeroepen van Emblems, helden van andere planeten. De soldaten van elk land vochten samen, geholpen door de emblemen, en slaagden er uiteindelijk in de Fell Dragon te vangen. Er zijn momenteel echter aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort weer tot leven kan worden gewekt.

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht voor de Nintendo Switch.