Fire Emblem Engage – Maak kennis met Alfred

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Alfred

Nintendo heeft een nieuw personageprofiel uitgebracht voor een lid van de Fire Emblem Engage-cast. Alfred is de Eerste Prins van het Koninkrijk Firene en een vriend van de hoofdpersoon Alear. Hij wordt geïntroduceerd in het nieuwste personageprofiel.

video
play-rounded-fill

Over Alfred

Alfred is de eerste prins van het koninkrijk Phyrene. Hij wordt ingesproken door Ryouhei Kimura in Japan.

Hij is een jonge man die de goddelijke draak helpt vechten. Hij is een jongen die hard werkt en van bloemen houdt. De normale klasse voor Alfred is Noble. Hij rijdt op een paard en gebruikt een speer omdat hij de troonopvolger is.

Over Fire Emblem Engage

In een gloednieuwe Fire EmblemT-game moet je een eeuwenoude dreiging verslaan door helden op te roepen. In een oorlog tegen de Fell Dragon werkten helden uit vier verschillende koninkrijken en andere werelden samen om dit grote kwaad te stoppen. Na 1000 jaar is dit zegel zwakker geworden en staat de Fell Dragon op het punt om weer wakker te worden. Als goddelijke draak is het jouw bestemming om embleemringen te verzamelen en de vrede terug te brengen naar het continent Elyos.

Hiervoor heb je veel verschillende strategieën en veel aanpassingsopties nodig. Werk samen met helden uit eerdere Fire Emblem-games die bekend zijn. In dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal kun je embleemringen gebruiken om dappere helden zoals Marth en Celica aan te roepen en hun kracht aan die van jezelf toe te voegen. In Engaging kun je wapens, vaardigheden en meer overnemen van deze legendes die al heel lang in de strijd verwikkeld zijn. Het turn-based, tactische vechtsysteem is terug met een nieuwe groep karakters die je kunt aanpassen en ‘engageren’ om je strategie zo goed mogelijk te maken.