Fire Emblem Engage – Maak kennis met Amber en Jade

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Amber en Jade

In de meest recente Fire Emblem Engage-personageaankondiging koos Nintendo ervoor om zich te concentreren op Amber.

Amber is de dienaar van Diamant en een koninklijke ridder uit Brodia die in de Japanse versie wordt ingesproken door Atsushi Tamaru. Hij wordt beschouwd als een ridder met een hartstochtelijk hart die eeuwig briljant en puur is. Hij houdt van de mythen en legendes van de wereld en is een romanticus, maar wat hij ook probeert, loopt meestal uit op een ramp.

Amber begint in Fire Emblem Engage als Lance Knight. Dit soort strijder staat bekend om het berijden van een paard met grote behendigheid en het vasthouden van een lans. Er is een goede mix van vaardigheden gedurende de les.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Jade

Terwijl we doorgaan met de personage-introducties van Fire Emblem Engage, kijken we nu naar Jade.

Jade is de dienaar van Diamant en een koninklijke ridder uit Brodia die in de Japanse versie spreekt als Marie Miyake. Ze houdt zich koel en neemt haar verantwoordelijkheden serieus. Ze zegt niet veel, wat de indruk wekt gevoelloos te zijn, maar toch een goed gevoel voor humor heeft. Wanneer ze gevaar loopt, beoefent Jade ook instantmeditatie.

Jade, een met een bijl zwaaiende voetsoldaat gekleed in omvangrijk pantser, dient als het startpersonage van de speler in Fire Emblem Engage. Ze zijn bestand tegen fysieke aanvallen, maar kwetsbaar voor magische aanvallen.

Jade lijkt het leuk te vinden om boeken te maken en is erg geïnteresseerd in haar studie.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht voor de Nintendo Switch.