Fire Emblem Engage – Maak kennis met Bunet

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Bunet

Zoals bij elk nieuw personage in Fire Emblem Engage, onthullen Nintendo en Intelligent Systems meer over Bunet.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Bunet

Bunet, de chef-kok van de koning van Solm, neemt de tijd en doet de dingen op zijn eigen manier terwijl hij nieuwe recepten onderzoekt. Het is dan ook geen verrassing dat hij altijd op zoek is naar nieuwe ingrediënten.

The Great Knight is de startklasse voor Bunet in Fire Emblem Engage. Deze ridder is uitgedost in een volledig pantser. En ze gebruiken een breed scala aan wapens om hun metgezellen te beschermen.

Over Fire Emblem Engage

In een frisse nieuwe Fire Emblem-game moet je methoden voor het oproepen van helden gebruiken om een ​​legendarische vijand te verslaan.

Vier koninkrijken en hun helden van andere planeten vochten samen om de Fell Dragon te verslaan en een einde te maken aan deze verschrikkelijke dreiging.

In de afgelopen duizend jaar is dit zegel versleten, waardoor de Fell Dragon zich weer kan roeren. Als Goddelijke Draak is het jouw lot om de rust op het continent Elyos te herstellen door een verzameling embleemringen te verzamelen, en dit kan alleen worden gedaan met de zorgvuldige toepassing van een breed scala aan technieken en aanpassingsmogelijkheden. Bundel je krachten met herkenbare personages uit eerdere Fire Emblem-games In dit gloednieuwe Fire Emblem-avontuur kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om de hulp in te roepen van dappere helden zoals Marth en Celica, die dan zullen bijdragen aan je eigen kracht.

Naast het combineren van looks, stelt Engaging je ook in staat om de vaardigheden, wapens en meer van deze legendarische vechters aan te pakken. Het tactische turn-based oorlogssysteem is terug met nieuwe speelbare personages waarop je je aanpak kunt afstemmen met het nieuwe Engage-systeem.

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht.