Fire Emblem Engage – Maak kennis met Byleth

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Byleth

Byleth is een van de speelbare personages die spelers kunnen oproepen in de videogame Fire Emblem Engage.

Byleth is een voormalige huurling die nu werkt als leraar aan de officiersacademie. In de Japanse versie wordt het personage gespeeld door Yusuke Kobayashi, die ook zijn stem geeft. In Fire Emblem Engage heeft hij het vermogen om de capaciteiten van teamgenoten te vergroten en ze onder zijn leiding naar de overwinning te leiden. Byleth is het meest effectief wanneer hij niet alleen opereert, maar in gezelschap van andere bondgenoten.

video
play-rounded-fill

Meer over Byleth

De Sync-vaardigheid die bekend staat als “Divine Pulse” die Emblem Byleth heeft, geeft de kans om doelen te raken met aanvallen die onder normale omstandigheden niet zouden zijn gelukt.

Byleth’s Emblem-wapens zijn de Heroes’ Relics, dit zijn unieke wapens die hun uiterlijk aanpassen aan het soort klasse dat de gebruiker gebruikt. “Mystieke” troepen hebben bijvoorbeeld toegang tot de Thyrsus-staf, die het bereik van hun magische aanvallen vergroot met nog eens twee velden wanneer ze worden gebruikt.

Door zijn Engage-vaardigheid “Instruct” te gebruiken, kan Emblem Byleth een commando geven dat gedurende één ronde de statistieken verhoogt van teamgenoten die naast hem staan. De verhoogde waarde van de gebooste statistiek wordt bepaald door het klassetype van de eenheid die nu is ingeschakeld. Wanneer het bijvoorbeeld wordt gebruikt door een “Draak”-eenheid, levert het een driepuntsverhoging op voor elk van de zeven statistieken.

Het “Goddess Dance” Engage-talent dat Emblem Byleth heeft, is een krachtig spel dat, naast het verhogen van de statistieken van maximaal vier vrienden in de buurt, die bondgenoten weer laat bewegen. Bij gebruik in combinatie met zeer mobiele eenheden zoals Fliers, is dit een uitstekend hulpmiddel om het tij van een crisis op een afgelegen locatie te keren.

Fire Emblem Engage staat gepland voor wereldwijde release op 20 januari 2023.