Fire Emblem Engage – Maak kennis met Citrinne

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Citrinne

Citrinne is het volgende personage dat wordt besproken als onderdeel van de Fire Emblem Engage-personage-introducties, en nu hebben we meer informatie over haar dankzij Nintendo en Intelligent Systems.

video
play-rounded-fill

Video credits; Nintendo Everything

Maak kennis met Citrinne

Citrinne is niet alleen een lid van het Brodiaanse leger dat in de hoofdstad gestationeerd is, maar ze is ook een van de bedienden van Alcryst. Ze behandelt haar vrienden met mededogen en bedachtzaamheid. Vanwege het feit dat ze de dochter is van een koninklijk familielid, heeft ze het vermogen om iedereen om haar heen te overladen met geldgeschenken.

Citrinne is aanvankelijk lid van de Mage-klasse in Fire Emblem Engage. De kracht van magie wordt vrijgegeven door het gebruik van boekdelen door deze klasse. Wanneer je het opneemt tegen vijanden met een sterke verdediging, zoals gepantserde troepen, kunnen magiërs een grote hulp zijn.

Haar persoonlijkheid komt misschien arrogant over, maar ze is erg aardig en zorgzaam en hecht veel belang aan haar vriendschappen.

Over Fire Emblem Engage

In Fire Emblem Engage op Nintendo Switch kun je een beroep doen op dappere krijgers en een eeuwenoude vijand verslaan. In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen.

Om je rol als goddelijke draak te vervullen en je missie te vervullen, namelijk het terughalen van de embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent Elyos, moet je een grote verscheidenheid aan technieken gebruiken en uitgebreid gebruik maken van aanpassingsmogelijkheden.

Het bestrijden van een oude vijand vereist de inzet van methoden voor het oproepen van helden.

Een nieuwe cast van personages die je kunt personaliseren en rekruteren om je plan minutieus te ontwerpen, is opgenomen in het tactische, turn-based oorlogssysteem.

Door mee te doen kun je wapens, talenten en meer verwerven van deze veteranen van het oorlogsveld, naast het combineren van jouw uiterlijk met dat van hen.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage is vastgesteld op 20 januari 2023.