Fire Emblem Engage – Maak kennis met Corrin

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Corrin

Nintendo en Intelligent Systems hebben aanvullende details onthuld over Corrin, een van de iconische personages die spelers kunnen oproepen in Fire Emblem Engage.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Corrin

Corrin staat bekend als het Emblem of Fates in de Japanse versie, ingesproken door Satomi Sato. Het personage heeft First Dragon-bloed en een onverwoestbaar hart.

Corrin kan acties van tegenstanders en terreineffecten in de aanstaande Nintendo Switch-game beïnvloeden om het gevecht in jouw voordeel te beïnvloeden. Ze is een betrouwbaar embleem van het ondersteuningstype dat het tij van de strijd kan keren dankzij haar boost- en debuff-effecten.

Met het “Dragon Vein” Sync-talent van Emblem Corrin kun je buitengewone effecten in het landschap creëren. Het effect wordt bepaald op basis van het gevechtstype van de eenheid. Een “Flier”-eenheid kan bijvoorbeeld het terrein veranderen in “Glow”, wat een regeneratie-effect heeft. Elk speciaal effect is beschikbaar voor “Dragon”-eenheden.

Het Engage-wapen “Reverse Katana” van Emblem Corrin keert de wapendriehoek om, waardoor je lansen kunt breken. Wees voorzichtig tijdens het gebruik, want tegenstanders die met een bijl zwaaien, kunnen je breken.

Wanneer de gebruiker het gevecht aangaat, verhindert Emblem Corrin’s Engage-vaardigheid “Dreadful Aura” dat de tegenstander en tegenstanders die een vierkant om hen heen hebben, één beurt kunnen bewegen. Wanneer je tegenstanders samen ziet komen, is dit de ideale gelegenheid om daar gebruik van te maken.

Emblem Corrin’s Engage-vaardigheid “Torrential Roar” raakt drie tegenstanders in een rij voor de speler, waardoor het “Water (Avoid -30)”-terrein eronder komt te liggen. Als je al je tegenstanders in een rij ziet staan, gebruik dan Torrential Roar om ze te schaden en hun tegenaanvallen te verzwakken.

Over Fire Emblem Engage

De Goddelijke Draak komt tot leven.

In een strijd tegen de Fell Dragon bundelden vier koninkrijken hun krachten met helden van andere planeten om dit grote kwaad te verslaan. Dit zegel is na duizend jaar verbrokkeld en de Fell Dragon staat op het punt nieuw leven in te blazen. Gebruik diverse technieken en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden als een Goddelijke Draak om je lot te vervullen: verkrijg 12 embleemringen en herstel de harmonie op het continent van Elyos.

Sluit je krachten met legendarische personages uit eerdere Fire Emblem-games.

Roep met de kracht van Emblem Rings moedige helden als Marth en Celica op en combineer hun macht met die van jou in een geheel nieuw Fire Emblem-verhaal.

Neem deel aan een nieuwe gevechtsstijl.

Naast het combineren van looks, kun je met Engaging wapens, talenten en andere vaardigheden van verschillende legendes gebruiken tijdens gevechten. Het turn-based tactische conflict keert terug met het geheel nieuwe Engage-systeem om extra dimensies aan de strategie toe te voegen.

Hallo en welkom bij Somniel.

Verken het paradijs van Somniel, je uitvalsbasis in de lucht boven het continent Elyos. Het heeft een aantal faciliteiten en activiteiten waar spelers gebruik van kunnen maken om zich voor te bereiden op dreigende conflicten en om vriendschappen te sluiten.

Met de Expansion Pass kun je nog meer krijgen.

Je kunt meer Emblem-personages en uitrusting verdienen, je moed op de proef stellen in extra Divine Paralogues en een gloednieuw verhaal beleven met nieuwe personages en plaatsen door alle vier de golven van de Fire Emblem Engage Expansion Pass betaalde DLC te kopen.

Fire Emblem Engage wordt internationaal uitgebracht op 20 januari 2023.