Fire Emblem Engage – Maak kennis met Eirika en Ephraim

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Eirika en Ephraim

Terwijl we verder gaan met de tweede personage-introductie van de dag voor Fire Emblem Engage, laten we eens kijken naar de legendarische krijgers Eirika en haar identieke tweelingbroer Ephraim.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Eirika en Ephraim

Prinses Eirika, die bekend staat als het embleem van het heilige, is een aardig persoon die pleit voor wereldvrede. Ze helpt Alear en de anderen een handje terwijl ze tegen Ephraim vechten in dit spel.

In Fire Emblem Engage vormen Eirika en Ephraim een ​​krachtig embleempaar dat zich direct aan elke omstandigheid kan aanpassen. Ze hebben een mix van offensieve en genezende capaciteiten, waardoor ze zelfstandig missies kunnen uitvoeren.

Met Eirika’s Syncho-vaardigheid, Lunar Brace, kan ze haar vijanden meer schade toebrengen, ongeacht hun verdedigingsstatistieken. Wanneer je overschakelt naar Ephraim, verandert zijn Synchro Skill in Solar Brace, waarmee hij zijn gezondheid kan herstellen op basis van de hoeveelheid schade die hij heeft opgelopen.

De Rapier, die Eirika gebruikt als haar Engage-wapen, brengt aanzienlijke schade toe, niet alleen aan cavalerie maar zelfs aan gepantserde vijanden.

De naam van Eirika’s Engage Skill is Sacred Twins, en het geeft de mogelijkheid om zowel Eirika als Ephraim’s Synchro Skills tegelijkertijd te gebruiken. De Lunar Brace verandert in de Solar-Lunar Brace, waardoor de gebruiker kan genezen en tegelijkertijd de toegebrachte schade kan vergroten.

Twin Strike is de Engage-techniek van Eirika. Het veroorzaakt een aanzienlijke hoeveelheid schade aan afwijkende vijanden en valt ze aan met zowel haar zwaard als haar lans, waardoor de kans groter wordt dat er pauzes optreden. Bij gebruik door troepen van de cavalerie wordt de toegebrachte schade vergroot.

De volgende video bevat wat gameplay van Fire Emblem Engage met de nadruk op Eirika. Celine wordt geïnterviewd in het tweede deel van de film en het lijkt erop dat ze bereid is haar veerkracht bij te dragen om de vrede te bewaren.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.