Fire Emblem Engage – Maak kennis met Etie

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Etie

Nintendo en Intelligent Systems beginnen de week met de volgende introductie van Fire Emblem Engage-personages, Etie, en we hebben nu een kijkje (en wat informatie) over haar.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Etie

Etie, een paleisridder uit het koninkrijk Firene, wordt ingesproken door Tomomi Mineuchi in de Japanse versie. Ze is een geweldige vrouw met een vrolijke en dynamische instelling die elegantie uitstraalt. Haar grootste tijdverdrijf is bodybuilding, waar ze al haar tijd aan besteedt.

Qua gameplay begint Etie met de Archer-klasse. Dit is een lichte soldaat die met bogen vecht en vijanden van een afstand kan raken.

Over Fire Emblem Engage

In een strijd tegen de Fell Dragon hebben vier koninkrijken hun krachten gebundeld met helden van andere planeten om dit grote kwaad te verslaan. Dit zegel is na duizend jaar afgebrokkeld en de Fell Dragon staat klaar om te herleven. Gebruik als goddelijke draak krachtige technieken en uitgebreide aanpassingen om je bestemming te vervullen: verkrijg embleemringen en herstel de vrede op het continent Elyos.

Samen je krachten met legendarische personages uit eerdere Fire Emblem-games.

Met de kracht van Emblem Rings roep je moedige helden als Marth en Celica op en combineer je hun macht met die van jou in een geheel nieuw Fire Emblem-verhaal. Naast het combineren van looks, stelt Engaging je in staat om wapens, talenten en andere items te erven van deze door de strijd beproefde titanen. Het turn-based, tactische oorlogsvoeringsysteem keert terug met een nieuwe cast van aanpasbare personages.

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad