Fire Emblem Engage – Maak kennis met Goldmary

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Goldmary

Goldmary is het nieuwste personage dat wordt geïntroduceerd voor het Fire Emblem-spel Fire Emblem Engage, dat gezamenlijk is gemaakt door Nintendo en Intelligent Systems.

video
play-rounded-fill

Video credits; Nintendo Everything

Over Goldmary

Goldmary, een koninklijke soldaat van Elusia, is naast haar vaste metgezel ook een naaste metgezel van Hortensia. Ze is verlegen en stil, maar ondanks deze kenmerken houdt ze van zichzelf. Soms zegt Goldmary dingen die een beetje te bot zijn voor haar eigen bestwil.

Goldmary begint haar avontuur in Fire Emblem Engage als lid van de Brave Hero-klasse. Deze persoon is een gevechtsheld die enorm veel expertise heeft. Ze banen zich een weg door de frontlinies door gebruik te maken van een breed assortiment aan wapens.

Over Fire Emblem Engage

Het is tijd om de Fallen Dragon onder ogen te zien! In Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch moet je een beroep doen op de emblemen om Elyos en zijn inwoners te redden. Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Er was eens een tijd dat de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld waren in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde. Kruip in de huid van Alear, de Goddelijke Draak, die duizend jaar na het einde van het conflict wakker wordt zonder zich hun vorige bestaan ​​te herinneren. Het is absoluut noodzakelijk dat je gehoor geeft aan de oproep tot wapens en deelneemt aan strategische rollenspellen met je vrienden om de heropleving van de Fell Dragon te stoppen. De spannende reis is net begonnen! Terwijl je ernaar streeft de wereld te redden, kom je in elk land een grote verscheidenheid aan vrienden en vijanden tegen, ontdek je de emblemen die in de ringen zijn verborgen en versterk je de relaties tussen de personages.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.