Fire Emblem Engage – Maak kennis met het Kingdom Of Elusia en Ivy

Fire Emblem Engage – Maak kennis met het Kingdom Of Elusia en Ivy

Nintendo en Intelligent Systems hebben nieuw Fire Emblem Engage-materiaal uitgebracht, met daarin Ivy en het Kingdom of Elusia.

video
play-rounded-fill

Videocredits: Nintendo Everything

Maak kennis met Ivy

Ivy, die in het Japans wordt ingesproken door Yoko Hikasa, is de eerste prinses van het koninkrijk Elusia. Ze is ook de oudere zus van Hortensia. Ivy heeft naast haar mysterieuze uiterlijk een serieus en rustig karakter. Ze lijkt in het spel te zijn op zoek naar de Emblem Rings.

Ivy start Fire Emblem Engage als een Wing Tamer, een ridder die praat met en rijdt op wyverns. Ze staan ​​bekend om hun vaardigheid met magie en staven.

We weten ook iets over het koninkrijk Elusia, dat wordt geregeerd door Hyacinth the Sage King en wiens prinses Ivy is. Deze religieuze en op magie gerichte beschaving die in het noordoosten van Elyos is ontstaan, aanbidt de Fell Dragon. De wijze koning zoekt wijsheid en kennis. Er zijn de afgelopen jaren twijfelachtige activiteiten geweest.

Jarenlang zijn de koninkrijken Brodia en Elusia vijanden geweest. Ivy valt Brodia binnen op zoek naar hun embleemring(en).

Fire Emblem Engage wordt op 20 januari 2023 internationaal uitgebracht voor de Nintendo Switch.