Fire Emblem Engage – Maak kennis met het Kingdom van Solm en Timerra

Fire Emblem Engage – Maak kennis met het Kingdom van Solm en Timerra

Nintendo en Intelligent Systems hebben weer een personage-introductie van Fire Emblem Engage uitgebracht, deze keer gericht op Timerra.

In de Japanse versie vertolkt Ami Koshimizu de heldin, de kroonprinses van het koninkrijk Solm. Ze is ook de oudere zus van Fogato. Timerra heeft een onschuldig en opgewekt karakter, wat wellicht te danken is aan haar opvoeding in het libertaire Solm. Ze werd opgevoed om de toekomstige koningin te worden, maar ze groeide ongelooflijk vrij op en kon met iedereen opschieten.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Het koninkrijk van Solm en Timerra

Timerra begint met de Sentinel-klasse in Fire Emblem Engage. Zulke helden hanteren hun lansen goed en kunnen met hun snelle bewegingen cirkels om tegenstanders heen rennen.

Timerra is mogelijk te zien in Fire Emblem Engage in de onderstaande video. Het tweede deel van de video benadrukt haar waardering voor kampvuren met haar vrienden. Ze houdt ook van zingen en het is bekend dat ze uit het niets haar eigen deuntjes begint te zingen.

Over Fire Emblem Engage

In een strijd tegen de Fell Dragon bundelden vier koninkrijken hun krachten met helden van andere planeten om dit grote kwaad te verslaan. Dit zegel is na duizend jaar verbrokkeld en de Fell Dragon staat op het punt nieuw leven in te blazen. Gebruik diverse technieken en sterke aanpassingsmogelijkheden als een Goddelijke Draak om je bestemming te vervullen – om embleemringen te verzamelen die verspreid zijn over de hele wereld en de harmonie te herstellen op het continent van Elyos. In dit nieuwe avontuur roep je op en vecht je samen met beroemde personages uit eerdere Fire Emblem-games, zoals Marth en Celica, en leent je hun macht. Het bekende turn-based, tactische oorlogssysteem van de Fire Emblem-serie keert terug, samen met een nieuwe cast van helden die je kunt aanpassen en inschakelen om je strategie zorgvuldig te ontwerpen.

Fire Emblem Engage wordt op 20 januari 2023 internationaal uitgebracht voor de Nintendo Switch.