Fire Emblem Engage – Maak kennis met het land van Lythos, Lumiere, Veyre

Fire Emblem Engage – Maak kennis met het land van Lythos, Lumiere, Veyre

Nintendo heeft nieuwe details vrijgegeven over Fire Emblem Engage, met de nadruk op het land van Lythos, Lumiere en Veyre. Eerder werd informatie verspreid via sociale media. Vertaling was beschikbaar bij Serenes Forest.

video
play-rounded-fill

Nieuw Fire Emblem Engage-details

Lumiere, de Goddelijke Drakenkoning en moeder van Alear, is de heerser van het Land van Lythos. Het is een heilige plaats in het midden van Elyos, met zonovergoten weiden en een verkoelende wind over het rustige plateau. Duizend jaar lang sliep Alear buiten op een van de drijvende eilanden van Lythos.

De moeder van Alear, Lumiere (VA: Kotono Mitsuishi), is het hoofd van de Goddelijke Draken, die regeren over het Land van Lythos. Ze is een heldin die tijdens de strijd tegen de Fell Dragon 1000 jaar geleden de mensheid hielp het continent te redden.

Lumiere wachtte duizend jaar tot Alear uit hun slaap ontwaakte. Ze neemt de vorm aan van een Goddelijke Draak om haar vijanden te vernietigen en Alear te redden van de Corrupted.

Toen Alear werd aangevallen door een Corrupted, verscheen onverwachts een mysterieus vrouwtje genaamd Veyre (VA: Reina Ueda) voor hen en redde hen. Ze leek rond te lopen op zoek naar iemand.

Over Fire Emblem Engage

De setting voor deze nieuwste Fire Emblem-game is Elyos, een continent met vier koninkrijken rond een heilige regio in het midden. In het afgelopen millennium brak er een bloedig conflict uit tussen de Elyos-bevolking en de Fell Dragon.

De mensen van Elyos hebben tijdens dit conflict de hulp ingeroepen van Emblems, helden van andere planeten. De soldaten van elk land vochten samen, geholpen door de emblemen, en slaagden er uiteindelijk in de Fell Dragon te vangen. Er zijn momenteel echter aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort nieuw leven kan worden ingeblazen.

Op 20 januari 2023 staat Fire Emblem Engage gepland voor release op Switch.