Fire Emblem Engage – Maak kennis met Ike

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Ike

Ike is nog zo’n legendarische held die speelbaar zal zijn in Fire Emblem Engage, en Nintendo en Intelligent Systems introduceren hem als speelbaar personage in de game.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Ontmoet Ike … alweer

Ike is een bekende commandant van een huurlingenbende, en hij staat ook bekend als het Emblem of Radiance. Bovendien is zijn vechtvaardigheid ongeëvenaard. Ike is formidabel in termen van zowel aanvalskracht als uithoudingsvermogen, en hij krijgt meer kracht naarmate zijn gezondheid afneemt. Het is algemeen bekend dat hij een effectief embleem is om schade van vijanden op te vangen met behulp van zijn bescherming en power-ups wanneer hun HP laag is.

Het volgende is een lijst van Ike’s vaardigheden, samen met zijn wapen en techniek:

Als Ike’s gezondheid onder de 75% is, wordt zijn Synchro Skill, Brave General, geactiveerd, wat hem een ​​boost geeft voor zijn verdediging en weerstand.

Ike’s Engage-wapen, de hamer, brengt aanzienlijke schade toe aan gepantserde vijanden en verplettert tegenstanders op zijn pad.

Immovable, een Engage-vaardigheid die eigendom is van Ike, vermindert de binnenkomende schade met de helft in ruil voor het verminderen van de gezondheid van Avo tot 0. De opgelopen schade wordt met nog eens 10% verminderd wanneer een Draconic-eenheid deze vaardigheid gebruikt.

Ike’s Engage Technique, bekend als Conquering Aether, versterkt eerst de verdediging van een personage gedurende één beurt, waardoor ze beter bestand zijn tegen aanvallen van de tegenstander, en vervolgens, in de volgende beurt, ontketent het een enorme aanval met een groot effect. Bovendien wordt de gezondheid hersteld in verhouding tot de toegebrachte schade. Storm naar het gebied waar de vijand samenkomt en probeer ze allemaal tegelijk weg te vagen.

De releasedatum van Fire Emblem Engage is vastgesteld op 20 januari 2023.