Fire Emblem Engage – Maak kennis met Kagetsu

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Kagetsu

Er is nog een Fire Emblem Engage-personage beschreven en deze keer is het de beurt aan Kagetsu om in de schijnwerpers te staan.

Ivy heeft een lijfwacht in de vorm van Kagetsu, een soldaat gestationeerd in de hoofdstad van Elusia. Er wordt aangenomen dat hij een opgewekte en vrolijke houding heeft. Daarnaast is hij sociaal en heeft hij oog voor de mensen in zijn kennissenkring. Het is mogelijk dat Kagetsu opgroeide in een Deeprealm, omdat het zijn kenmerkende dialect uit een ver land zou verklaren.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Kagetsu

Kagetsu begint zijn avontuur in Fire Emblem Engage als lid van de Swordmaster-klasse. Deze meesters hebben de weg van het zwaard helemaal tot het einde afgelegd en ze zijn in staat om geweldige technieken te ontketenen terwijl ze behendig aanvallen ontwijken.

Het is mogelijk dat Kagetsu zijn naam ontleent aan de maanbloem, ook wel de tropische witte ochtendglorie of maanrank genoemd. De maanbloem is een soort nachtbloeiende ochtendglorie die endemisch is in tropische en subtropische delen van Noord- en Zuid-Amerika.

Zowel “Ka” als “Getsu” zijn correcte manieren om de individuele kanji-tekens voor “bloem” () en “maan” () uit te spreken.

Over Fire Emblem Engage

Het is tijd om de Fell Dragon onder ogen te zien! In Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch moet je een beroep doen op de emblemen om Elyos en zijn inwoners te redden. Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Er was eens een tijd dat de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld waren in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde. Kruip in de huid van Alear, de Goddelijke Draak, die duizend jaar na het einde van het conflict ontwaakt zonder zich hun vorige bestaan ​​te herinneren.

Het is absoluut noodzakelijk dat je gehoor geeft aan de oproep tot wapens en deelneemt aan strategische rollenspelgevechten met je vrienden om de heropleving van de Fell Dragon te stoppen. De spannende reis is net begonnen! Terwijl je ernaar streeft de wereld te redden, kom je in elk land een grote verscheidenheid aan vrienden en vijanden tegen, ontdek je de emblemen die in de ringen zijn verborgen en versterk je de relaties tussen de personages.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage is vastgesteld op 20 januari 2023.