Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lapis

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lapis

In de nieuwste update voor Fire Emblem Engage is een nieuw speelbaar personage met de naam Lapis toegevoegd.

Maak kennis met Lapis

Lapis, een koninklijke soldaat van Brodia die ook dienst doet als Alcryst’s vazal, is geliefd om zijn warmte en vrijgevigheid. Ze heeft de vaardigheden verworven die nodig zijn om te jagen om in haar levensonderhoud te voorzien. Ze lijkt misschien zwak, maar in werkelijkheid heeft ze een bovengemiddelde kracht.

Myrmidon is de basisklasse waarmee Lapis begint in Fire Emblem: Engage. Deze krijgers zijn bedreven met het zwaard en hebben het vermogen om snel van koers te veranderen om aan schade te ontsnappen.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Over Fire Emblem Engage

De Fallen Dragon werd overwonnen dankzij de gecombineerde inspanningen van vier koninkrijken en helden uit verschillende andere werelden. Het is al millennia geleden dat de Fell Dragon inactief was, maar het zegel dat hem beschermde is eindelijk verbroken. Om je potentieel als Goddelijke Draak waar te maken en rust terug te brengen op het continent Elyos, moet je een breed scala aan strategieën implementeren en veel gebruik maken van de vele aanpassingsmogelijkheden die voor je beschikbaar zijn.

Je hebt de mogelijkheid om de kracht van Emblem Rings te gebruiken in dit geheel nieuwe Fire Emblem-avontuur om de steun in te roepen van dappere helden zoals Marth en Celica, die hun eigen kracht zullen bijdragen om de jouwe aan te vullen. Betrokkenheid geeft je de mogelijkheid om de attributen van deze beroemde krijgers aan te nemen, inclusief hun wapens, krachten en meer, naast het mengen van jouw uiterlijk met dat van hen. Engage is terug met zijn turn-based tactische vechtsysteem en een geheel nieuwe cast van personages die je kunt aanpassen aan je favoriete speelstijl.

De release van Fire Emblem Engage staat gepland op 20 januari in het jaar 2023.