Fire Emblem Engage – Maak kennis met Leif

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Leif

Een van de meer iconische helden waar spelers een beroep op kunnen doen, is Leif, en Nintendo en Intelligent Systems hebben hem uitgekozen om de focus te zijn van de volgende personage-introductie voor Fire Emblem Engage. In de Japanse versie van het spel leent Kenichi Suzumura zijn stem aan het personage Leif, die bekend staat als het embleem van genealogie. Hij is een dappere prins die afstamt van twee kruisvaarders en hun bloed in zijn aderen heeft.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Leif

Leif kan een breed scala aan wapens gebruiken en zijn speelstijl snel aanpassen in Fire Emblem Engage. De held is een krachtig embleem dat uitblinkt in alle aspecten en vanuit elke positie kan toeslaan, ongeacht de voordelen van hun wapen of klasse.

Vital Point Shift, een van de Sync-vaardigheden van Emblem Leif, stelt de gebruiker in staat minder schade op te lopen als hij een voordeel heeft in de wapendriehoek.

De “Killer Axe” is een Engage-wapen dat Leif gebruikt. Het is een bijl die het gemakkelijker maakt om kritieke aanvallen uit te voeren.

De “Adaptability” Engage-vaardigheid die Leif heeft, geeft de gebruiker de mogelijkheid om onmiddellijk over te schakelen naar een gunstiger wapen wanneer een tegenstander hem aanvalt. Bijvoorbeeld een lans terwijl je tegenover een tegenstander staat met een zwaard, of een zwaard wanneer je tegenover een tegenstander staat met een bijl. Wanneer je van een afstand wordt aangevallen, krijgen je afstandswapens voorrang, zodat je jezelf kunt verdedigen.

De Engage-aanval “Tetra Trick” die Leif gebruikt, heeft een goede kans om Break op het doelwit toe te brengen. Deze techniek zorgt ervoor dat een reeks opeenvolgende aanvallen wordt gelanceerd met behulp van een zwaard, lans, bijl en boog. Break is altijd gegarandeerd wanneer gebruikt door een klasse met de Qi Adept-vaardigheid, ongeacht het wapen dat de tegenstander hanteert.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.