Fire Emblem Engage – Maak kennis met Louis

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Louis

Er is weer een personage-introductie voor Fire Emblem Engage uitgebracht door Nintendo en Intelligent Systems. Deze keer ligt de focus op Louis, een lid van de gepantserde lansmacht van het koninkrijk Philene die dienst doet als koninklijke ridder.

video
play-rounded-fill

Over Louis

Louis is een van de spelers in Fire Emblem Engage. Hij is een ridder uit de hoofdstad van Firene. Hij draagt ​​een dik harnas en is toch een vriendelijke vazal. Hij toont voortdurend aandacht voor zijn medesoldaten en geniet ervan om zijn kameraden in harmonie te zien leven.

Ludwig, wat beroemde krijger betekent, wordt in het Frans als Louis gespeld. Het is een bekende naam die wordt geassocieerd met 14 Franse heersers.

Over Fire Emblem Engage

De Fell Dragon stijgt!

De setting voor deze nieuwste Fire Emblem-game is Elyos, een continent met vier koninkrijken rond een heilige regio in het midden. In het afgelopen millennium brak er een bloedig conflict uit tussen de Elyos-bevolking en de Fell Dragon.

De mensen van Elyos hebben tijdens dit conflict de hulp ingeroepen van Emblems, helden van andere planeten. De soldaten van elk land vochten samen, geholpen door de emblemen, en slaagden er uiteindelijk in de Fell Dragon te vangen. Er zijn momenteel echter aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort weer tot leven kan worden gewekt.