Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lucina

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lucina

Voor Fire Emblem Engage zetten Nintendo en Intelligent Systems de schijnwerpers op Lucina, een andere iconische held uit de serie.

video
play-rounded-fill

Video credits; Nintendo Everything

Maak kennis met Lucina

Prinses Lucina, ook wel bekend als het embleem van ontwaken, is een vroom persoon die nooit toegeeft aan hopeloosheid omdat ze vast gelooft in het bestaan ​​ervan. Bij het assisteren van teamgenoten in de strijd, presteert het personage naar haar beste vermogen. Wanneer ze wordt omringd door kameraden, krijgt ze krachtige aanvallende en verdedigende capaciteiten.

Chain Attacks zijn nu mogelijk voor spelers van elke klasse dankzij Dual Strike, een van Lucina’s Synchro Skills. Hoe groter het bereik van uw aanvallen, hoe meer mogelijkheden u heeft om aanvallen aan elkaar te koppelen.

De Noble Rapier, Lucina’s Engage-wapen, brengt aanzienlijke schade toe aan zowel cavalerie als gepantserde vijanden.

Bond Shield, een van Lucina’s Engage Skills, heeft een grote kans om schade te voorkomen die wordt toegebracht aan teamgenoten die dicht bij elkaar staan. Deze kans neemt toe tot honderd procent wanneer een eenheid met de Martial Arts-stijl het gebruikt.

Bondgenoten die zich binnen twee vierkanten van Lucina bevinden, kunnen deelnemen aan kettingaanvallen dankzij haar Engage-techniek, die ‘All For One’ wordt genoemd. Je hebt de mogelijkheid om al je bondgenoten te laten deelnemen aan het offensief, ongeacht de configuratie die je kiest.

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en een uitgebreid aanpassingssysteem.

De releasedatum van Fire Emblem Engage is vastgesteld op 20 januari 2023.