Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lyn

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Lyn

Als onderdeel van de meest recente personage-introductie voor Fire Emblem Engage ontvangen we wat informatie over Lyn, een van de traditionele helden die spelers in de game kunnen gebruiken.

In de Japanse versie wordt Lyn, ook wel het Emblem of Blazing genoemd, gespeeld door Makiko Ohmoto, die haar stem verzorgt. Ze is een geweldige zwaardvechter en een nomade die haar leven in vrede met moeder natuur doorbrengt. Lyn is een edelvrouw die verbonden is met de Markies van Caelin en afkomstig is van het continent Elibe, dat zich op een andere planeet bevindt.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Lyn

Lyns vermogen om te zegevieren in gevechten ligt aan haar vermogen om meedogenloze aanvallen uit te voeren die haar tegenstanders weerloos maken en niet in staat zijn te reageren. Het feit dat het personage zo bedreven is in zowel gevechten van dichtbij als schieten op lange afstand, maakt haar een uitstekende keuze voor teams die sterk afhankelijk zijn van hun wapens.

Je kunt een vervolgaanval uitvoeren voordat de tegenstander in de tegenaanval gaat als je snelheid veel beter is dan die van hen en je de Sync-vaardigheid “Desperation” gebruikt die wordt geassocieerd met Emblem Lyn. Hierdoor loop je geen schade op door de tegenaanvallen van je vijanden, waardoor je gemakkelijk veldslagen kunt winnen.

De “Killer Bow” die Emblem Lyn gebruikt als haar Engage-wapen maakt het eenvoudiger om kritieke aanvallen uit te voeren.

De “Call Doubles” Engage-talent die Emblem Lyn heeft, geeft je de mogelijkheid om vier exemplaren van jezelf op te roepen die als afleiding kunnen dienen. Bovendien, als je ze raakt, zullen ze altijd aanvallen beginnen, waar ze ook zijn.

De Engage-aanval van het embleem Lyn Bij gebruik van grote afstand brengt “Astra Storm” vijf opeenvolgende treffers toe zonder dat het doelwit zichzelf kan verdedigen. Het bereik wordt vergroot met 10 vakjes als het wordt gebruikt door een eenheid van het “Verborgen” type. [Bow heeft een bereik van 10, doet 30% schade keer 5, en het geheime bereik neemt toe met 10]

De releasedatum voor Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.