Fire Emblem Engage – Maak kennis met Merrin

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Merrin

We zijn nu nog maar een paar dagen verwijderd van de release van Fire Emblem Engage, en hoewel de personage-introducties voor de game binnenkort ten einde lopen, krijgen we nu een kijkje in Merrin.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Merrin

Merrin, een koninklijke soldaat van Solm, is een ridder die klasse uitstraalt en altijd op zoek is naar verbetering van zijn gevoel voor stijl. Ze begint het spel als lid van de Wolf Knife-klasse, een eenheid die over het slagveld racet op de rug van snelle wolven. Ze hanteren dolken en veroorzaken wanorde onder de vijandige rangen.

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar is dit zegel minder effectief geworden en staat de Fell Dragon op het punt weer wakker te worden. Om je bestemming als goddelijke draak te vervullen, namelijk het terughalen van de embleemringen die over de hele wereld zijn verspreid en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, moet je een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties gebruiken. Je kunt in dit nieuwe avontuur de macht van beroemde helden uit eerdere Fire Emblem-games, zoals Marth en Celica, aan je eigen kracht toevoegen door ze op te roepen en naast ze te vechten. Het tactische, turn-based vechtsysteem waar de Fire Emblem-serie bekend om staat, keert terug, dit keer met een nieuwe cast van speelbare personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie goed te ontwerpen.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.

Ad