Fire Emblem Engage – Maak kennis met Micaiah

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Micaiah

Micaiah is het volgende speelbare personage waarmee Nintendo en Intelligent Systems pronken in hun rollenspelvideogame Fire Emblem Engage, en hier is hij in actie. Micaiah is weer een van de helden van het spel die terugkeert. Ze staat bekend als het embleem van de dageraad en heeft raadselachtige vermogens zoals genezing, vooruitziendheid en andere vermogens.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Micaiah

Micaiah’s ring, bekend als het embleem van de dageraad, zal nu worden beschreven. Dankzij haar grote magische en genezende vermogens is ze bedreven in het herstellen van de gezondheid van vrienden. Ze is een embleem dat gespecialiseerd is in ondersteuning en genezing, en ze maakt het voor iedereen mogelijk om een ​​staf vast te houden.

De Staff Wielder Synchro Skill die Micaiah heeft, maakt het voor personages van elke klasse mogelijk om notenbalken te hanteren. Ze kunnen efficiënte genezers worden als ze dit combineren met cavalerie of andere klassen met een hoge bewegingssnelheid.

Shine, een van Micaiah’s Engage-wapens, zorgt ervoor dat een gebied wordt verlicht wanneer Lichtmagie is gebruikt om het aan te vallen.

Boost, dat deel uitmaakt van Micaiah’s Engage Skill-set, vergroot het bereik of dekkingsgebied van notenbalken. Het is een krachtig wapen voor supporters, waardoor ze teamgenoten kunnen genezen en vijanden kunnen hinderen die zich op grote afstand bevinden.

Micaiah’s Engage Technique, Great Sacrifice, draagt ​​de gezondheidspunten van de eenheid over aan alle bondgenoten van de eenheid om ze te genezen. Dit vermindert de gezondheid van de eenheid tot 1, dus ga voorzichtig te werk. Draconische troepen behouden in plaats daarvan 30 procent van hun totale gezondheid.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.