Fire Emblem Engage – Maak kennis met Pandreo

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Pandreo

Hoewel Nintendo en Intelligent Systems bijna klaar zijn met het onthullen van de personages van Fire Emblem Engage, hebben we nog een personage-introductie voor je, en deze keer is het voor Pandreo.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Pandreo

Pandreo, een koninklijke priester van Solm, is iemand die graag plezier maakt en altijd nieuwe bijeenkomsten plant. Ondanks het feit dat hij de indruk wekt gemakkelijk in de omgang te zijn, is hij een vrome pastoor.

In Fire Emblem Engage begint Pandreo het spel in de rol van High Priest. Dit is een zeer ervaren klas die een goed begrip heeft van de technieken die betrokken zijn bij het gebruik van notenbalken. Ze kunnen ook het leven van hun metgezellen redden vanwege de krachtige genezende vermogens die ze bezitten.

Over Fire Emblem

De Heilige Draak is weer ontwaakt.

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie volbrengen, namelijk alle 12 embleemringen verwerven en de vrede herstellen op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties.

Ga de strijd aan met legendarische figuren uit eerdere titels in de Fire Emblem-serie.

In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden als Marth en Celica op te roepen, en je kunt hun macht aan die van jezelf toevoegen.

Vecht op een manier die anders is dan voorheen.

Door mee te doen kun je wapens, talenten en andere items van deze legendes gebruiken tijdens gevechten, naast het samensmelten van je uiterlijk. De tactische, turn-based gevechten zijn teruggebracht en er is een gloednieuw systeem genaamd Engage aan het spel toegevoegd om meer niveaus aan de strategie te geven.

Welkom bij Somniel

Ontdek de drijvende utopie van Somniel, dat dient als je operationele basis en ver boven het continent Elyos is gepositioneerd. Het biedt een aantal verschillende faciliteiten en activiteiten waar de speler aan kan deelnemen, zodat ze hun vriendschappen kunnen ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op dreigende conflicten.

Investeer in de uitbreidingspas om uw voordelen te vergroten.

Je kunt je moed op de proef stellen in meer Divine Paralogues, extra Emblem-personages en accessoires verdienen en een gloednieuw verhaal beleven met extra personages en plaatsen als je alle vier de golven van de Fire Emblem Engage Expansion Pass premium downloadbare contentpakketten koopt.

Vanaf vandaag, 20 januari 2023, wordt Fire Emblem Engage naar verwachting beschikbaar voor aankoop op de Nintendo Switch.