Fire Emblem Engage – Maak kennis met Rosado

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Rosado

Rosado is het nieuwste speelbare personage dat is toegevoegd aan de selectie van Fire Emblem Engage, aangezien Nintendo en Intelligent Systems zojuist informatie over haar hebben gepost.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Rosado

Rosado, een koninklijke ridder uit Elusia, wordt in de Japanse versie van het spel gespeeld door Shouta Aoi, die ook zijn stem inspreekt. Het personage is een optimist die gelooft dat het leven ten volle moet worden geleefd door alle dingen leuk en lieflijk te zoeken. Hortensia gebruikt ze als voorschot en beschouwt ze als een vriend.

In Fire Emblem Engage begint Rosado het spel als een Wyvern Knight, een van de speelbare klassen. Anders gezegd, ze is een ridder die door de lucht zweeft op de rug van een wyvern. Die van de Wyvern Knight-klasse hebben een nadeel als het gaat om bogen en magie, maar maken dit goed met de krachtige talenten die ze bezitten.

Over Fire Emblem Engage

Een gloednieuw Fire Emblem-spel daagt spelers uit om een ​​oude vijand te overwinnen door verschillende technieken voor het oproepen van helden te gebruiken. In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad.

Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en een uitgebreid aanpassingssysteem.

Sluit je krachten met legendarische figuren uit eerdere titels in de Fire Emblem-serie. In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden zoals Marth en Celica op te roepen, en kun je hun macht aan die van jezelf toevoegen. Door betrokken te raken, kun je wapens, talenten en nog veel meer erven van deze legendes die zich in de strijd hebben bewezen, naast het combineren van je uiterlijk. Het tactische, turn-based vechtsysteem is teruggekeerd, samen met een nieuwe cast van personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie zorgvuldig te ontwerpen.

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad