Fire Emblem Engage – Maak kennis met Roy

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Roy

Roy is het nieuwste speelbare personage dat is toegevoegd aan Fire Emblem Engage, met dank aan Nintendo en Intelligent Systems. De iconische figuur kreeg nieuwe video- en achtergrondinformatie.

The Emblem of Binding is het personage Roy en Jun Fukuyama zorgt voor zijn stem. Hij is een edelman die niet alleen moedig maar ook vindingrijk is, en hij heeft het potentieel om een ​​uitstekende generaal te worden.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Roy

Roy is een geduchte tegenstander in de frontlinie van Fire Emblem Engage vanwege zijn opmerkelijke evenwicht tussen aanval en verdediging. De archetypische held heeft zowel de fysieke veerkracht om aanvallen te weerstaan ​​die hen kunnen uitschakelen, als de offensieve bekwaamheid om hele groepen tegenstanders uit te schakelen.

Endure is een Sync-vaardigheid die door Emblem Roy kan worden geleerd. Als de gezondheid van de gebruiker ten minste 30% is voordat het gevecht begint, stelt Endure hem in staat te overleven met slechts 1 HP.

Het “Lancereaver”-zwaard dat deel uitmaakt van het Engage-arsenaal van Emblem Roy is een zwaard dat de wapendriehoek omkeert en tegenstanders kan verslaan die lansen gebruiken.

Het “Transcendence” Engage-talent dat Emblem Roy heeft, geeft zijn gebruiker een tijdelijke verhoging van de statistieken van verschillende niveaus, wat de algehele kracht van die gebruiker aanzienlijk verhoogt.

De aanval “Lion’s Crimson Flame Dance” die deel uitmaakt van de bewegingenset Engage van Emblem Roy richt zich op drie horizontale vierkanten voor de speler en veroorzaakt tegelijkertijd vlammen die het moeilijk maken om te bewegen. Wanneer gebruikt door klassen die geassocieerd zijn met draken, breidt de aanval zich uit tot een tweede rij van drie vierkanten over het horizontale vlak.

De releasedatum van Fire Emblem Engage is vastgesteld op 20 januari 2023.