Fire Emblem Engage – Maak opnieuw kennis met Anna

Fire Emblem Engage – Maak opnieuw kennis met Anna

De personage-introducties voor Fire Emblem Engage gaan door, met Anna deze keer centraal. De aankondiging werd gedaan op het Japanse Twitter-account van de serie.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Over Anna

Anna is koopman in opleiding, zoals Saori Seto in de Japanse editie vertolkt. In het spel lijkt ze door elk land te dwalen op zoek naar rijkdommen die voor een hoge prijs kunnen worden verkocht. Anna begint met de Axe Fighter-klasse. Personages van deze klasse zijn krachtig, maar hun verdediging is slecht. Spelers moeten uiterst voorzichtig zijn wanneer ze het opnemen tegen tegenstanders die zwaarden vasthouden.

Het laatste deel van de film bevat een dialoog waarin Anna tot haar verbazing hoort dat Alear de Goddelijke is, en het lijkt erop dat haar koopmansgevoel aanslaat.

Over Fire Emblem Engage

Gebruik in een gloednieuw Fire Emblem-spel methoden voor het oproepen van helden om een ​​eeuwenoude dreiging te bestrijden. In een strijd tegen de Fell Dragon bundelden vier koninkrijken hun krachten met helden van andere planeten om dit grote kwaad te verslaan. Dit zegel is na duizend jaar verbrokkeld en de Fell Dragon staat op het punt nieuw leven in te blazen. Gebruik als een Goddelijke Draak krachtige technieken en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om je lot te vervullen: verwerf embleemringen en herstel de vrede op het continent van Elyos. Bundel je krachten met legendarische personages uit eerdere Fire Emblem-games. Roep met de kracht van Emblem Rings moedige helden als Marth en Celica op en combineer hun macht met die van jou in een geheel nieuw Fire Emblem-verhaal. Naast het combineren van looks, kun je met Engaging wapens, talenten en andere items erven van deze beproefde titanen.

Het systeem voor tactische oorlogsvoering keert terug met een nieuwe cast van personages die je kunt aanpassen en inschakelen om je plan zorgvuldig te ontwerpen. Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht met Fire Emblem Engage: Divine Edition, die een steelbook-hoes en een kunstboek bevat.

Fire Emblem Engage wordt op 20 januari 2023 internationaal uitgebracht voor de Nintendo Switch.