Fire Emblem Engage – Overzichtstrailer

Fire Emblem Engage – Overzichtstrailer

Er is een nieuwe overzichtsvideo voor Fire Emblem Engage uitgebracht door Nintendo en Intelligent Systems. De trailer duurt ongeveer negen minuten en geeft een overzicht van de game. De vorige twee lange films die amper een maand geleden verschenen, worden nu gevolgd door deze.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Engage

Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Ooit waren de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde.

Emblemen, helden van andere planeten, werden opgeroepen om de mensen van Elyos te helpen terwijl ze in dit conflict verwikkeld waren. Strijders uit alle landen bundelden hun krachten om de Fell Dragon te verslaan terwijl ze werden geholpen door de emblemen. Uiteindelijk wonnen ze en waren ze in staat om de draak effectief te kooien. Aan de andere kant zijn er nu aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort nieuw leven kan worden ingeblazen…

In dit gloednieuwe Fire Emblem-spel moet je het opnemen tegen een oude vijand door technieken te gebruiken, waaronder het oproepen van helden. In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als de Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties te gebruiken. Bundel je krachten met legendarische figuren uit eerdere delen van de Fire Emblem-serie.

In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden zoals Marth en Celica op te roepen, en kun je hun macht aan die van jezelf toevoegen. Door betrokken te raken, kun je wapens, talenten en nog veel meer erven van deze legendes die zich in de strijd hebben bewezen, naast het combineren van je uiterlijk. Het tactische, turn-based vechtsysteem is teruggekeerd, samen met een nieuwe cast van personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie zorgvuldig te ontwerpen.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.