Fire Emblem Engage – Somniel 7 minuten trailer

Fire Emblem Engage – Somniel 7 minuten trailer

Een nieuwe trailer voor Fire Emblem Engage die werd gepubliceerd door Nintendo en ongeveer zeven minuten duurde, laat de stad Somniel zien, die fungeert als je operatiecentrum. Dit bevindt zich in de lucht boven het continent Elyos en heeft een breed scala aan faciliteiten en activiteiten waar spelers aan kunnen deelnemen, zodat ze hun vriendschappen kunnen opbouwen en zich kunnen voorbereiden op dreigende gevechten.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en een uitgebreid aanpassingssysteem.

In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden zoals Marth en Celica op te roepen, en kun je hun macht aan die van jezelf toevoegen. Door betrokken te raken, kun je wapens, talenten en nog veel meer erven van deze legendes die zich in de strijd hebben bewezen, naast het combineren van je uiterlijk. Het tactische, turn-based vechtsysteem is teruggekeerd, samen met een nieuwe cast van personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie zorgvuldig te ontwerpen.

De downloadbare content van de Expansion Pass werd vanavond ook getoond voor Fire Emblem Engage, waardoor het een zeer veelbewogen avond voor de game werd. Dit gedeelte bevat meer informatie hierover.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2022.