Fire Emblem Engage – The Divine Dragon Awakens!

Fire Emblem Engage – The Divine Dragon Awakens!

The Divine Dragon Rises is de titel van een gloednieuwe Fire Emblem Engage-video die door Nintendo is uitgebracht. In deze video krijgen we nog een kijkje in het verhaal, maar er is geen gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Engage

Vier koninkrijken bundelden hun krachten met helden van andere planeten om de Fell Dragon te bevechten en een einde te maken aan dit enorme kwaad. De Fell Dragon staat op het punt om te herleven nadat hij dit zegel duizend jaar lang heeft verzwakt. Als een goddelijke draak moet je je lot vervullen om embleemringen te verzamelen en de vrede op het continent van Elyos te herstellen door geavanceerde methoden en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden te gebruiken.

In dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal roep je dappere krijgers zoals Marth en Celica op met behulp van Emblem Rings, en hun kracht zal aan die van jou worden toegevoegd. Naast het combineren van looks, stelt Engaging je ook in staat om de wapens, talenten en andere attributen van deze legendarische krijgers te erven. Met een nieuwe cast van personages die je kunt creëren en waarmee je kunt omgaan, is het turn-based, tactische oorlogssysteem terug.

Op 20 januari 2023 wordt Fire Emblem Engage uitgebracht voor de Nintendo Switch.