Fire Emblem Engage – Thuisbasis Somniel

Fire Emblem Engage – Thuisbasis Somniel

Nintendo heeft een nieuwe videoclip voor Fire Emblem Engage uitgebracht. Die zich richt op Somniel, de thuisbasis voor de speler in het spel. De uitleg zegt dat spelers hier dingen kunnen kopen en met hun emblemen kunnen praten, de geesten van vroegere Fire Emblem-helden die in het spel zullen verschijnen.

Over Fire Emblem Engage

In een oorlog tegen de Fell Dragon werkten helden uit vier verschillende koninkrijken en andere werelden samen om dit grote kwaad te stoppen. Na 1000 jaar is dit zegel zwakker geworden en staat de Fell Dragon op het punt om weer wakker te worden. Als goddelijke draak is het jouw bestemming om embleemringen te verzamelen en de vrede terug te brengen naar het continent Elyos. Om dit te doen, moet je veel verschillende strategieën en veel aanpassingsopties gebruiken.

Werk samen met helden uit eerdere Fire Emblem-games die bekend zijn.

In dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal kun je embleemringen gebruiken om dappere helden zoals Marth en Celica aan te roepen en hun kracht aan die van jezelf toe te voegen. In Engaging kun je wapens, vaardigheden en meer overnemen van deze legendes die al heel lang in de strijd verwikkeld zijn. Het turn-based, tactische vechtsysteem is terug en je kunt de personages veranderen.