Fire Emblem Engage – Versie 1.1.0. Update + DLC Wave 1

Fire Emblem Engage – Versie 1.1.0. Update + DLC Wave 1

Er is een Day One-update voor Fire Emblem Engage beschikbaar gesteld om te downloaden door Nintendo.

Ver. 1.1.0 (uitgebracht op 19 januari 2023)

 • Algemene updates
  • Compatibiliteit met de Expansion Pass is toegevoegd.
  • Op het titelscherm is er nu een link die je naar het “DLC”-gedeelte van de Nintendo eShop brengt.
  • Bonus voor de update is toegevoegd. Nadat je hoofdstuk 5 hebt voltooid, kun je de Somniel betreden en dingen krijgen wanneer je dit doet.
  • U kunt nu functies gebruiken die verband houden met communicatie via internet.
  • Wave 1 van Fire Emblem Engage downloadbare content
  • De releasedatum is 20 januari 2023. (Noord-Amerika, Europa, Japan)
 • Vereist: Ver. 1.1.0
 • Inhoud:
  • Embleempersonage – Edelgard, Dimitri en Claude. Wanneer een eenheid de embleemarmband uitrust, krijgt die eenheid statistische verbeteringen, waaronder een toename van 20% in de hoeveelheid ervaring die kan worden opgedaan.
  • De armband wordt aan je gegeven zodra je klaar bent met het kijken naar het evenement dat plaatsvond op Lookout Ridge in de Somniel.
  • Tiki is het teken dat voor het embleem wordt gebruikt. Bij het behalen van niveaus wordt de statistische groei van elke eenheid die de armband draagt ​​verhoogd. [aanvullende informatie en video]
  • De armband kan worden verkregen door de onlangs geïntroduceerde Divine Paralogue-kaart te voltooien en de bijbehorende beloning te ontvangen.
  • Ondersteunende items in het spel zijn Boots, een Seraph Robe, een Energy Drop, Spirit Dust, een Secret Book, een Speedwing, een Goddess Icon, een Dracoshield en een Talisman.
  • Hoe je ze kunt verkrijgen: als je na het voltooien van hoofdstuk 5 voor de eerste keer naar de Somniel gaat, krijg je ze.
  • Accessoires die in het spel beschikbaar zijn, zijn onder andere: Rare Set, Frilled Band, Big Ribbon, Single Earring en Round Spectacles.
  • Hoe je ze kunt krijgen: na hoofdstuk 6, wanneer je voor het eerst naar de Boutique gaat, krijg je ze automatisch.
  • Zilveren kaart: zolang je dit item in je inventaris hebt, krijg je dertig procent korting op alle aankopen die je in de game doet bij de Armory en de Item Shop.
  • Het item kan worden gevonden op de Divine Paralogue-kaart, die nog maar net in het spel is geïntroduceerd.

DLC-golf 1

Met deze versie is compatibiliteit met de DLC Expansion Pass van de game toegevoegd en is Wave 1 nu ook toegankelijk.

Spelers die de DLC-uitbreidingspas hebben gekocht, hebben na het downloaden van de update toegang tot de eerste reeks downloadbaar materiaal. Met deze inhoud hebben ze toegang tot extra embleempersonages, nieuwe personalisatie-items en andere downloadbare dingen.

Over Fire Emblem Engage

Het is tijd om de Fallen Dragon onder ogen te zien!

In Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch moet je een beroep doen op de emblemen om Elyos en zijn inwoners te redden.

Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Ooit waren de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde.

Emblemen, helden van andere planeten, werden opgeroepen om de mensen van Elyos te helpen terwijl ze in dit conflict verwikkeld waren. Strijders uit alle landen bundelden hun krachten om de Fell Dragon te verslaan terwijl ze werden geholpen door de emblemen. Uiteindelijk wonnen ze en waren ze in staat om de draak effectief te kooien. Aan de andere kant zijn er nu aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort nieuw leven kan worden ingeblazen…

Krijg de rol van Alear, de Goddelijke Draak, die duizend jaar na het einde van het conflict wakker wordt zonder zich hun vorige bestaan ​​te herinneren. Het is absoluut noodzakelijk dat je gehoor geeft aan de oproep tot wapens en deelneemt aan strategische rollenspellen met je vrienden om de heropleving van de Fell Dragon te stoppen.

Je kunt je kracht op het slagveld versterken door een beroep te doen op de emblemen die zich in unieke embleemringen bevinden. Deze emblemen bevatten Marth, Celica en andere helden uit eerdere games in de Fire Emblem-serie. Als Alear en hun vrienden deze ringen dragen, kunnen ze de kracht van deze emblemen lenen, waardoor hun statistieken toenemen of ze toegang krijgen tot vaardigheden die nog krachtiger zijn. Helden kunnen ook “aangaan” met emblemen, waardoor ze hun krachten kunnen combineren en speciale aanvallen kunnen ontketenen om tegen hun vijanden te strijden.

De spannende reis is net begonnen! Terwijl je ernaar streeft de wereld te redden, kom je in elk land een grote verscheidenheid aan vrienden en vijanden tegen, ontdek je de emblemen die in de ringen zijn verborgen en versterk je de relaties tussen de personages.