Fire Emblem Engage – Versie 1.2.0 patch notes

Fire Emblem Engage – Versie 1.2.0 patch notes

De meest recente update voor Fire Emblem Engage kan nu worden gedownload, waarmee het totale versienummer van de game op 1.2.0 komt.

In-game assistentie voor de Wave 2 Expansion Pass DLC is geïmplementeerd. Aanpassingen en problemen die opgelost moesten worden zijn ook in deze versie verwerkt.

Versie 1.2.0 patch-notes

Het volgende is een volledige lijst van de patch-opmerkingen voor de upgrade naar versie 1.2.0 van Fire Emblem Engage.

  • Geschikt voor gebruik met de tweede golf van de Expansion Pass.
  • Je kunt vanaf hoofdstuk 8 gebruik maken van de functie “Recreatie” op het zwembad, de boomgaard en de stal van de Somniel, waarna deze wordt ontgrendeld.
  • Een bug die ervoor zorgde dat het bericht “Geen gegevens om over te nemen.” verschijnen in Relay Trials is opgelost. Voorheen verscheen dit bericht zelfs als u “Willekeurig” koos in het gedeelte “Overnemen”.
  • Problemen zijn opgelost, wat zou moeten resulteren in een aangenamere gameplay-ervaring.

De update voor Fire Emblem Engage, versie 1.2.0, kan nu worden gedownload voor alle gamers op de Nintendo Switch.

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar is dit zegel minder effectief geworden en staat de Fell Dragon op het punt weer wakker te worden. Om je bestemming als goddelijke draak te vervullen, namelijk het terughalen van de embleemringen die over de hele wereld zijn verspreid en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, moet je een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties gebruiken. Je kunt in dit nieuwe avontuur de macht van beroemde helden uit eerdere Fire Emblem-games, zoals Marth en Celica, aan je eigen kracht toevoegen door ze op te roepen en naast ze te vechten. Het tactische, turn-based vechtsysteem waar de Fire Emblem-serie bekend om staat, keert terug, dit keer met een nieuwe cast van speelbare personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie goed te ontwerpen.