Fire Emblem Engage – Welkom bij Somniel Trailer

Fire Emblem Engage – Welkom bij Somniel Trailer

De “Welcome to Somniel”-promotie voor Fire Emblem Engage heeft nu een Engelse versie die Nintendo heeft uitgebracht.

Deze trailer geeft, net als die voor de Japanse versie, een overzicht van de talloze bezigheden die spelers kunnen nastreven binnen de grenzen van hun thuisbasis, de planeet Somniel. Dit houdt in dat je omgaat met je bondgenoten, uitrustingen en outfits koopt en deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten zoals vissen, sporten en andere soortgelijke bezigheden.

video
play-rounded-fill

Welkom bij Somniel

Je bent gearriveerd bij de Somniel, die zal dienen als je tweede thuis tijdens het spelen van de Fire Emblem Engage-game. De Somniel is de perfecte thuisbasis voor elke aspirant-avonturier, of je je nu voorbereidt op oorlog of gewoon je kameraden leert kennen.

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie vervullen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en een uitgebreid aanpassingssysteem.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch is gepland voor januari 2022.