Flat Kingdom Paper’s Cut Edition onlangs uitgebracht

Flat Kingdom Paper’s Cut Edition onlangs uitgebracht

Ratalaika Games en Fat Panda Games hebben aangekondigd dat Flat Kingdom Paper’s Cut Edition binnenkort wordt uitgebracht voor Nintendo Switch. En eigenlijk werd op 1 april 2022 de actieplatformgame digitaal uitgebracht.

video

Over Flat Kingdom Paper’s Cut Edition

Flat Kingdom kan het beste worden gedefinieerd als een actieplatformgame met gevechten in puzzelstijl waarin je vormen moet uitwisselen om nieuwe vaardigheden te verdienen om door te gaan.

Elke vorm verslaat het tegenovergestelde in een spel dat lijkt op steen, papier, schaar. Zachte cirkels kunnen worden verslagen door scherpe driehoeken, zware vierkanten kunnen worden verslagen door zwakke driehoeken en squishy cirkels kunnen worden verslagen door trage vierkanten. Zowel tegenstanders als raadsels kunnen worden verslagen met de juiste vorm en techniek, dus houd ze in de gaten en bedenk hoe je ze het beste kunt verslaan.

Meeslepende gameplay terwijl je veel complexe omgevingen verkent en de strijd aangaat met angstaanjagende monsters. Enorme monsters wachten op je, maar onthoud dat je ze allemaal kunt verslaan met slechts drie vormen!

Achtergrondinformatie

De kwaadaardige Derde Dimensie heeft het Flat Kingdom lang geleden bedreigd. Toen alle hoop vervlogen leek, kwam een ​​wijze tovenaar tevoorschijn en maakte zes magische edelstenen, die de afmetingen stabiliseerden en de harmonie herstelden. De prinses werd op een dag ontvoerd door de gemaskerde dief Hex, die ook een van de edelstenen meenam. Als gevolg hiervan verscheen de 3D-chaos opnieuw, waardoor het Koninkrijk opnieuw in groot gevaar kwam.

Toen alles weg leek te zijn, beschouwde King Square de enige persoon die de situatie kon redden. Flat was een klein maar moedig 2D doodle-achtig wezen dat naar believen van vorm kon veranderen, waardoor hij alle soorten barrières kon overwinnen en geometrische tegenstanders kon verslaan.

Kenmerken

  • Manami Matsumae componeerde de muziek (Mega man, Shovel Knight).
  • De wereld is betoverend, schattig en kleurrijk!
  • Ontdek de geheimen van het koninkrijk en zoek naar verborgen rollen.
  • Er zijn veel verborgen regio’s en verrassingen, en je kunt geld verzamelen om meer harten te kopen en nog sterker te worden!
  • Er is nog veel meer…

In de Nintendo Switch eShop kost Flat Kingdom Paper’s Cut Edition $ 7,99 / € 7,99.

Ad