Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle komt

Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle komt

Sleepy Castle Studio heeft Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle getoond, een nieuwe avonturen-RPG die is geïnspireerd op de Paper Mario-games. Het project komt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 uit op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle

Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle is een RPG-avonturenspel met snelle, stijlvolle turn-based gevechten, genre-buigende verhalenboekwerelden en tonnen cartoonachtige charme! Alleen jij, de avonturier Flynt Buckler, kan helpen wanneer een krachtige vloek de verhalenboeken van Sleepy Castle tot leven brengt. Duik in verwrongen verhalen, van meeslepende sci-fi tot noir-moordmysteries. Het ene moment loop je weg voor Lovecraftiaanse verschrikkingen, en het volgende word je geconfronteerd met slechte versies van de drie biggetjes.

De regels veranderen altijd! In de vele verschillende verhalenboekwerelden van Flynt Buckler zijn er spannende gevechten, veel buit en verrassingen om elke hoek.

Kenmerken

  • 6 enorme werelden uit verhalen vol speurtochten, schatten en geheimen
  • Een turn-based vechtsysteem dat leuk en snel is en experimenten en strategie beloont.
  • Een kleurrijke groep gedenkwaardige mensen die Flynt zullen helpen (en soms pijn doen) op zijn reis.
  • Verhalen in verhalen: geniet van een charmant, spannend verhaal waarin de regels steeds veranderen.
  • Een jazzy bigband-partituur die de energie de hele tijd op gang houdt.

Kickstarter is een optie, geen vereiste

Sleepy Castle Studio zegt dat er dit najaar een Kickstarter komt, die je kunt volgen. Maar ons is verteld dat zelfs als het doel niet wordt gehaald, de game nog steeds op Nintendo Switch zal worden uitgebracht, omdat het team het al op de hardware heeft draaien. Met het geld van de campagne kan Sleepy Castle Studio fulltime aan de game blijven werken en een stabiel productieschema aanhouden.