Foretales – Nieuwe gameplay trailer

Foretales – Nieuwe gameplay trailer

Uitgever Beste dorpelingen en ontwikkelaar Alkemi hebben een nieuwe gameplay-video voorbereid voor hun verhaalgedreven kaartspel Foretales.

Het project werd in maart voor het eerst onthuld voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Foretales

In Foretales speel je als Volepain, een kleine vogelrover die een bende antropomorfe wezens verzamelt, waaronder de tijgerboogschutter Léo, de gorilla Karst, de olifant Isabeau en de papegaai Pattenbois, in een poging om te behouden een afbrokkelende planeet veroordeeld door een grimmige profetie. Elke metgezel waarmee je samenwerkt, heeft zijn eigen set talenten en verbruikskaarten om je te helpen je een weg te banen door een reeks gescripte ontmoetingen en obstakels. Het is aan jou of je een situatie met stealth, een list, een ruil of gewoon ouderwetse vuistslagen benadert. Elke actie heeft een ander gevolg, dus speel Foretales om voorheen onbekende geheimen, nieuwe puzzeloplossingen en andere verhaaleindes te vinden.

Speel je kaarten correct en misschien red je de planeet!

Foretales’ tafelblad en CCG-geïnspireerde gameplay wordt tot leven gebracht door prachtige geïllustreerde beelden die doen denken aan de gouden periode van Disney. De sfeer wordt versterkt door muziek gecomponeerd door de grote componist Christophe Héral (Beyond Good & Evil, Rayman Legends), die wordt vergezeld door de productieve acteur Travis Willingham (wiens IMDB-biografie zo uitgebreid is dat we niet eens weten waar te beginnen) , die fungeert als de verteller van Foretales.