Freedom Planet 2 – Komt in de zomer van 2023

Freedom Planet 2 – Komt in de zomer van 2023

GalaxyTrail heeft aangekondigd dat Freedom Planet 2 naar Nintendo Switch komt. De game staat gepland voor release op het Nintendo-platform in de zomer van 2023.

Freedom Planet 2 werd voor het eerst aangekondigd tegen het einde van 2015. Het project voltooit momenteel de laatste ontwikkelingsfasen en zal op 13 september 2022 debuteren op pc en Linux. Volgend jaar zullen consoleversies, waaronder de Nintendo Switch, volg.

video
play-rounded-fill

Over Freedom Planet 2

Sluit je aan bij de Avalice-helden terwijl ze hun moeilijkste uitdaging tot ver aangaan. Een oude horror is opgestaan ​​uit de diepten van de oceaan. Merga, een waterdraak uit het oudste en bloedigste conflict van Avalice, is bevrijd uit haar kristallen kooi als gevolg van het verbrijzelen van de Kingdom Stone. Opnieuw dreigt er oorlog, maar deze keer zijn de helden verdeeld over tegengestelde krachten. Zullen de meisjes, wiens vriendschappen op de proef worden gesteld, bij elkaar blijven als Bakunawa opstaat?

Kenmerken

  • Elk van de vier speelbare personages heeft een eigen vechtstijl: Lilac the Dragon (Speed ​​Type), Carol the Wildcat (Brawler Type), Milla the Hound (Explorer Type) en Neera the Frost Knight (Power Type).
  • Verken het universum van Avalice in de Adventure-modus. Verken een enorme wereldkaart boordevol rijkdom, oriëntatiepunten en meer dan honderd verschillende dierlijke NPC’s om mee te communiceren en te categoriseren.
  • In de klassieke modus ga je meteen de actie in. Een vereenvoudigde navigatie-interface biedt directe toegang tot podia en andere essentiële functies zonder dat u hoeft te reizen.
  • Test je gevechtsvaardigheden in de Battlesphere. Zodra je de Battlesphere hebt bereikt, krijg je te maken met een reeks uitdagingen, waaronder bekende vijanden en monsters, en gloednieuwe verrassingen!
  • Bescherm tegen vijandelijke aanvallen met de bewakerknop. Als timing niet je sterkste punt is, zorgt de Auto Guard-optie in de Assist-opties ervoor dat je personage automatisch aanvallen blokkeert, indien mogelijk.
  • Een nieuw Revival-mechanisme biedt je de mogelijkheid om de overwinning veilig te stellen in zeer strakke confrontaties. Het kost een voorraad, en nog twee treffers zullen je weer bewusteloos raken.
  • Verbeter de vaardigheden van je held met aanpasbare drankjes. Verzamel en combineer een regenboog aan ingrediënten die haar vitaliteit op vele manieren verbeteren, zoals onder andere door haar voorraad, schildduurzaamheid, aanvalskracht en snelheid te verhogen.
  • Een groot aantal uitrustbare objecten kunnen de spelregels veranderen. Amuletten en Charms bieden gunstige voordelen, maar Brave Stones maken het vechten moeilijker in ruil voor meer kristallen.