Frogsong wordt binnenkort uitgebracht

Frogsong wordt binnenkort uitgebracht

Frogsong is een spelletje waar je misschien wel eens van hebt gehoord. Brandon Braun wist afgelopen zomer via Kickstarter geld in te zamelen voor het project. De campagne eindigde met een opbrengst van ongeveer CA $ 30.000, evenals een bevestiging van de steun van Switch.

Over Frogsong

De officiële slogan van Frogsong is: “Een oprecht avonturenspel waarin het acceptabel is om klein te zijn.” Je zult het rijk van Salia verkennen, met monsters vechten, een verscheidenheid aan mensen en gemeenschappen ontmoeten, je zwaard verbeteren bij de smid en meer in dit handgetekende 2D-animatiespel.

video

Chorus is een kleine kikker met grootse ambities om de wereld te redden. Als boomkikker verwacht de samenleving echter dat ze religieuze studies volgen in plaats van zich voor te bereiden om een ​​krijger te worden. Hun kleine gestalte maakt het ook moeilijk voor iemand om ze serieus te nemen. Chorus reist naar Boreala, een gemeenschap waar leden van de Defense Guild trainen onder begeleiding van een oude veteraan, op zoek naar een beter leven. Al snel ontdekken ze dat de dingen niet zo eenvoudig zouden zijn als ze zich hadden voorgesteld.

Chorus moet uitzoeken hoe ze degenen van wie ze houden kunnen verdedigen voordat het te laat is, met een machtig leger en een mysterieus gerucht in opkomst.

Frogsong wordt in 2022 uitgebracht op Nintendo Switch – houd ons in de gaten voor meer informatie.

Ad