Frogun – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 2 augustus

Frogun – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 2 augustus

Limited Run Games heeft gezegd dat het puzzelplatform-avonturenspel Frogun in fysieke vorm beschikbaar zal zijn. Wanneer pre-orders hier op 2 augustus 2022 beginnen, zullen Standard Edition-exemplaren van Nintendo Switch $ 34,99 USD (12pm ET) kosten.

De uitgever verkoopt ook een Collector’s Edition-bundel voor $ 69,99, inclusief extra’s zoals een omkeerbare 1824-poster, een originele soundtrack, een stickervel, een kunstboek en een handleiding. Wanneer de pre-orders beginnen, kun je hier een kopie opslaan.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-spellen te hebben.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Frogun

Ga met Renata mee op reis door een wereld van magische ruïnes met de Frog, zo heet het boek. Frogun is een old-school platformspel met een retro gevoel. Je beste vriend is een enterhaak in de vorm van een kikker.

Renata’s ouders zijn bekende ontdekkingsreizigers, archeologen en uitvinders die haar meenemen op hun expedities over de hele wereld om meer te weten te komen over het verleden. Maar tijdens hun meest recente reis besluiten ze haar achter te laten in het basiskamp omdat de ruïnes van Beëlzebub te gevaarlijk zijn.

Ze wacht drie dagen, gekwetst in haar trots en verveeld, totdat ze zich realiseert dat er iets met hen moet zijn gebeurd als ze nog niet zijn teruggekomen. Haastig grijpt ze de Frogun, het laatste wat haar ouders hebben gemaakt, en gaat naar de ruïnes om ze te redden en te laten zien dat ze net zo goed is als zij.

Kenmerken

  • In deze moderne versie van de lowpoly-stijl kun je kleurrijke levels verkennen met gepixelde ruïnes, bevroren sneeuwkappen en hete lavamoerassen.
  • Er zijn veel dingen waarop je je Frogun kunt gebruiken, van hendels tot knoppen, dodelijke vallen tot schattige vijanden.
  • Race tegen Renata’s rivaal en neem het op tegen grote bazen.
  • Door goed te worden in worstelen, kun je geheime gebieden of kortere wegen vinden.
  • Voltooi level-uitdagingen om emblemen te krijgen.
  • Bezoek de hoedenmaker om je munten te ruilen voor hoeden, bestiary-items, game-art en meer. Ontgrendel duelarena’s voor 2 spelers om je vrienden uit te dagen!
Ad