Funimation plaagt komst streaming app

Funimation plaagt komst streaming app

Anime-distributeur en lokalisator Funimation plaagde in 2018 dat er een officiële streaming-app voor Nintendo Switch in de maak was.

Snel vooruit naar eind 2020 en we hebben alleen radiostilte gehoord. Maar het wachten is misschien eindelijk voorbij!

Hallo daar

Funimation heeft een cryptische teaser uitgebracht met een gedockte Nintendo Switch-console, samen met een simpel “Oh, hallo.” groet die zijn aankomst op het systeem in de nabije toekomst impliceert. Hoewel we de app niet echt bekijken of een releasedatum horen, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat we er in de nabije toekomst meer over te weten komen.

Over Funimation

Bekijk de grootste verzameling anime-films in het Engels en honderden ondertitelde shows uit Japan in de Funimation-app voor Android. Stream op uw tijd en vanaf elke plaats. Start vandaag nog met uw gratis proefperiode van 14 dagen!

Funimation’s uitgebreide bibliotheek met HD, reclamevrije anime met films, OVA’s, extra’s en de populairste, populaire shows zoals Demon Slayer, Fruits Basket, Black Clover en Attack on Titan. En klassiekers als Fullmetal Alchemist: Brotherhood en Black Butler – of grote hits als My Hero Academia!

Je anime-avonturen gaan beginnen!