Ga voor snelheid in Disney Speedstorm: nieuwste update en verbeteringen

Ga voor snelheid in Disney Speedstorm: nieuwste update en verbeteringen

Samenvatting:

Zet je schrap voor een race-ervaring boordevol adrenaline met de nieuwste update van Disney Speedstorm. Deze update is nauwkeurig afgesteld voor maximale opwinding en brengt je een perfect uitgebalanceerde gameplay, met aanpassingen aan de unieke vaardigheden van de favoriete personages van fans, Mike Wazowski en Sulley. Ontdek de fijne kneepjes van deurmechanismen, verdovingsmechanismen en algemene verbeteringen die je racevaardigheden zullen verbeteren. Of je nu een doorgewinterde racer bent of een nieuwe kanshebber, de nieuwste update van Disney Speedstorm zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten. Maak je klaar om je motoren te ontsteken en de circuits te domineren!


Disney Speedstorm: nieuwste update en verbeteringen

Welkom in de wereld van Disney Speedstorm, waar de race om de overwinning een heel nieuw niveau van spanning krijgt. In deze nieuwste update hebben we de spelmechanismen verfijnd om een ​​opwindende ervaring te bieden die je vaardigheden op de proef stelt en je tot het uiterste drijft. Laten we in het hart van de update duiken en de verbeteringen ontdekken die op je wachten.

Racerbalanceren

Mike Wazowski

Als een van de iconische personages in Disney Speedstorm brengt Mike Wazowski zijn unieke vaardigheden naar de baan. In deze update hebben we zijn unieke vaardigheid “Hold The Door” aangepast om een ​​meer gebalanceerde gameplay-ervaring te creëren. Voorheen spawnde de vaardigheid twee deuren bij activering, maar nu genereert een normale activering slechts één deur. Deze wijziging voegt een strategisch element toe aan het spel, waarbij spelers zorgvuldig moeten kiezen wanneer ze de geladen activering gebruiken, die nog steeds twee deuren voortbrengt. Om een ​​eerlijke concurrentie te garanderen, hebben we bovendien de teleportatieafstand in beide richtingen met 10% verkleind. Deuren verdwijnen nu na 10 seconden, wat een meer dynamische en snelle race mogelijk maakt.

Sulley

Sulley, het lieve monster van Monsters, Inc., heeft spannende aanpassingen gekregen aan zijn unieke vaardigheid ‘Fearsome Roar’. Het effectgebied (AOE) van zijn gebrul is vergroot, waardoor het gemakkelijker wordt om rivaliserende racers te verdoven en een voorsprong op de baan te krijgen. De AOE-vorm is ook verfijnd om nauwkeuriger richten en meer impact te garanderen. Voorheen zorgde de vaardigheid “Fearsome Roar” voor een lange verdoving van rivaliserende racers, maar nu levert het een kortere verdoving op met terugslag. Deze aanpassing zorgt voor meer opwinding in de races en biedt bekwame spelers kansen om hun tegenstanders strategisch te slim af te zijn. Bovendien zal het activeren van “Fearsome Roar” nu Sulley’s Manual Boost Bar vullen, ongeacht of rivaliserende racers verdoofd zijn of niet. Om spelers te belonen voor hun bekwame gebrul, ontvangt Sulley extra handmatige boost voor elke rivaliserende racer die verdoofd is. Deze verbeteringen versterken het gebrul van Sulley als een formidabel instrument voor succes.

Unieke vaardigheidsaanpassingen

De unieke vaardigheid “Hold The Door” van Mike Wazowski

De aanpassingen aan de unieke vaardigheid “Hold The Door” van Mike Wazowski zijn gericht op het creëren van een meer strategische en evenwichtige gameplay-ervaring. Met de nieuwe update zal een normale activering van de vaardigheid slechts één deur spawnen, terwijl de geladen activering twee deuren blijft spawnen. Hierdoor kunnen spelers strategische beslissingen nemen op basis van hun huidige racesituatie. Bovendien zorgt de kleinere teleportatieafstand van de deuren ervoor dat de vaardigheid geen overweldigend voordeel oplevert, waardoor eerlijke concurrentie tussen racers wordt bevorderd. Met deuren die nu na 10 seconden verdwijnen, wordt de gameplay dynamischer, wat snel denken en aanpassingsvermogen op de baan vereist.

De unieke vaardigheid “Fearsome Roar” van Sulley

De unieke vaardigheid “Fearsome Roar” van Sulley heeft spannende veranderingen ondergaan in deze update, waardoor zowel de impact als de strategische waarde zijn vergroot. Het uitgebreide effectgebied maakt het gemakkelijker om rivaliserende racers te verdoven, waardoor spannende kansen ontstaan ​​om een ​​voorsprong in de race te krijgen. De verfijnde AOE-vorm zorgt voor een betere precisie bij het richten op tegenstanders, waardoor bekwame racers op het juiste moment kunnen brullen. In plaats van een lange verdoving levert de vaardigheid nu een kortere verdoving met terugslag, wat een extra laag spanning en tactische besluitvorming toevoegt. Een opmerkelijke verbetering is dat het activeren van “Fearsome Roar” nu Sulley’s Manual Boost Bar zal vullen, ongeacht of rivaliserende racers verdoofd zijn. Dit stelt Sulley in staat om het momentum vast te houden en daaropvolgende boosts te ontketenen voor een meer dynamische en strategische race-ervaring. Bovendien ontvangt Sulley extra handmatige boost voor elke rivaliserende racer die verdoofd is, waardoor spelers worden beloond die de vaardigheid met succes volledig benutten.

Algemene oplossingen en stabiliteitsverbeteringen

Naast de karakterspecifieke aanpassingen bevat deze update algemene fixes en stabiliteitsverbeteringen om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren. We hebben een probleem opgelost met de unieke vaardigheid ‘Snake And Shake’ van Celia Mae, waardoor de effecten van de Charged Activation niet langer aanhouden gedurende de hele race. Deze oplossingen dragen bij aan een soepelere en leukere race-ervaring voor alle spelers.

Disney Speedstorm-update voor wisselende spelers

We zijn verheugd aan te kondigen dat de Disney Speedstorm-update nu beschikbaar is om te downloaden op het Nintendo Switch-platform. Switch-spelers kunnen nu de bloedstollende actie ervaren en hun racevaardigheden naar nieuwe hoogten brengen. Update je spel en begin aan een avontuur vol razendsnelle spanning, strategische manoeuvres en intense competitie. Maak je klaar om de circuits te domineren en je racevaardigheden te laten zien op de Switch!

Conclusie

De nieuwste update van Disney Speedstorm introduceert een groot aantal verbeteringen die zijn ontworpen om je race-ervaring te maximaliseren. Met de aanpassingen aan de unieke vaardigheden van Mike Wazowski en Sulley wordt de gameplay evenwichtiger, strategischer en spannender. Profiteer van de verbeterde deurmechanismen en Sulley’s krachtige brul om je rivalen te slim af te zijn en de overwinning veilig te stellen. De algemene fixes en stabiliteitsverbeteringen zorgen voor een soepelere en aangenamere gameplay-ervaring. Dus laat je motoren draaien, houd het stuur steviger vast en bereid je voor op een opwindende rit in Disney Speedstorm!

Veelgestelde vragen
 • 1. V: Kan ik nog steeds twee deuren spawnen met de unieke vaardigheid van Mike Wazowski?
  • A: Ja, dat kan! De geladen activering van Mike Wazowski’s unieke vaardigheid “Hold The Door” blijft twee deuren voortbrengen, waardoor strategische besluitvorming op het circuit mogelijk wordt.
 • 2. V: Hoe lang gaan de deuren mee die voortkomen uit de vaardigheid van Mike Wazowski?
  • A: In de laatste update verdwijnen de deuren na 10 seconden, wat dynamische en snelle races aanmoedigt.
 • 3. V: Wat zijn de voordelen van Sulley’s verbeterde unieke vaardigheid “Fearsome Roar”?
  • A: Het gebrul van Sulley heeft nu een groter effectgebied, waardoor het gemakkelijker wordt om rivaliserende racers te verdoven. Als je de vaardigheid activeert, wordt de handmatige boostbalk van Sulley opnieuw gevuld en krijg je extra boosts voor elke rivaliserende racer die verdoofd is, waardoor bekwame spelers een voordeel krijgen op het circuit.
 • 4. V: Zijn er verbeteringen voor de unieke vaardigheid van Celia Mae?
  • A: Ja! In deze update hebben we een probleem opgelost met Celia Mae’s unieke vaardigheid ‘Snake And Shake’. Voorheen zouden de effecten van de Charged Activation onder bepaalde omstandigheden gedurende de hele race aanhouden. We hebben dit probleem echter opgelost en ervoor gezorgd dat de effecten nu functioneren zoals bedoeld, waardoor iedereen een evenwichtige en eerlijke gameplay-ervaring krijgt.
 • 5. V: Hoe kan ik de Disney Speedstorm-update downloaden op de Nintendo Switch?
  • A: Je game updaten op de Nintendo Switch is eenvoudig. Verbind je console met internet, navigeer naar het hoofdmenu van de game en je wordt gevraagd om de nieuwste update te downloaden en te installeren. Volg de instructies op het scherm en binnenkort kunt u de opwindende nieuwe functies en verbeteringen ervaren.
 • 6. V: Zal ​​de update beschikbaar zijn voor andere spelplatforms?
  • A: Vanaf nu is de update specifiek beschikbaar voor het Nintendo Switch-platform. We werken echter voortdurend aan updates en verbeteringen voor alle ondersteunde platforms, dus houd ons in de gaten voor toekomstige aankondigingen en updates.
 • 7. V: Kan ik in de toekomst meer updates en verbeteringen verwachten?
  • A: Absoluut! We doen er alles aan om een ​​boeiende en meeslepende game-ervaring te bieden. Ons team werkt continu aan updates, fixes en verbeteringen om ervoor te zorgen dat Disney Speedstorm een ​​spannende en competitieve racegame blijft. Houd toekomstige updates in de gaten terwijl we de wereld van Disney Speedstorm blijven ontwikkelen en uitbreiden.
 • 8. V: Zijn er nog andere opvallende kenmerken of wijzigingen in deze update?
  • A: Afgezien van de karakterspecifieke aanpassingen, algemene fixes en stabiliteitsverbeteringen, hebben we ook geluisterd naar feedback van spelers en verschillende aanpassingen gedaan om de algehele gameplay-ervaring verder te verbeteren. Deze aanpassingen variëren van het fijn afstellen van de besturing tot het optimaliseren van de prestaties, allemaal gericht op het leveren van een plezierig en naadloos race-avontuur.
Ad