Gal Gun: Double Peace komt in 2022

Gal Gun: Double Peace komt in 2022

Inti Creates heeft aangekondigd dat ze Gal Gun: Double Peace in 2022 naar Nintendo Switch zullen brengen. Oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation 4 en PS Vita in 2015, de arcade shooter/datingsimulator Gal Gun: Double Peace komt uit op 17 maart 2022 voor Nintendo Switch.

Het bevat alle DLC die is uitgebracht voor de vorige versies van de game, een nieuwe openingsfilm en een nieuw nummer met de heldinnen van de game, evenals ondersteuning voor de taal ‘Engels, Japans, Traditioneel Chinees en Koreaans’. Hiermee zijn alle drie de games in de Gal Gun-serie beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch. Spelers met opgeslagen gegevens van Gal Gun 2 of Gal Gun Returns kunnen ook speciale bonussen ontgrendelen in Gal Gun: Double Peace.

video

Over Gal Gun: Double Peace

Als Houdai wordt neergeschoten door cupido-engel Ekoro, wordt hij immens populair en plotseling wordt elk meisje op de academie verliefd op hem. Maar onweerstaanbaar zijn is nauwelijks een droom die uitkomt! Elke liefdesbrief, kreet van bewondering en oprukkende kussen vreten zijn energie weg! En erger nog – als hij aan het eind van de dag zijn enige ware liefde niet vindt, wordt hij vervloekt en voor altijd alleen!

  • Prachtige railschietactie in anime-stijl. Gebruik je targetingcursor om de oprukkende meisjes af te weren!
  • Verhaalmodus: speel het verhaal af en kijk of je je gevoelens met succes kunt bekennen aan het meisje van je dromen.
  • Score Attack: speel specifieke levels om de hoogste scores te behalen.
  • Collectie: bekijk je prestaties, afbeeldingengalerij en informatie over alle lieve dames van de Academie!
  • Kies je eigen liefdesbelang. Je keuzes zullen het verhaal en het pad dat je tijdens het spel volgt veranderen.
Ad