Game Informer Editor: Kingdom Hearts 3 vraagt te veel

Game Informer Editor: Kingdom Hearts 3 vraagt te veel

Imran Khan, hoofdredacteur bij Game Informer, heeft onlangs verteld wat hij uit zijn bronnen over Kingdom Hearts 3 voor Nintendo Switch heeft gehoord.

Meer kracht

Khan onthulde tijdens een aflevering van Kinda Funny Games dat zowel Nintendo als Square Enix bespraken wat ze konden doen met Kingdom Hearts 3, maar ze vonden het onhaalbaar.

Terwijl Nintendo Switch Unreal Engine 4-games ondersteunt, zei Kingdom Kingdom Hearts 3 “te veeleisend” voor de Nintendo Switch-hardware om het spel soepel te laten verlopen, dus het is hoogst onwaarschijnlijk dat het ooit op Nintendo Switch zal worden uitgebracht.

Als dat inderdaad zo is, dat is jammer om te horen, maar ik kan me niet voorstellen dat Kingdom Hearts 3 veeleisender is dan de titels waar Panic Button in het verleden heeft gewerkt voor het systeem. Denk maar aan DOOM of Wolfenstein. Misschien hadden ze er met hen naar moeten kijken.

Iedereen met zijn of haar goede verstand zou Kingdom Hearts graag willen zien op de Nintendo Switch … en ik zou op dit moment zelfs 1 of 2 en niet 3 nemen.