Gameplay Dragon Quest XI S, scenarios bevestigd

Gameplay Dragon Quest XI S, scenarios bevestigd

Tijdens de livestream van Dragon Quest XI S, gaf Square Enix kijkers een eerste blik op Dragon Quest XI S op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Naast de gameplay onthulde Square Enix dat de Switch-versie extra scenario’s bevat die niet in de PS4- en 3DS-versies te vinden zijn. Dat is een leuke toevoeging voor de titel.

Over Dragon Quest XI S

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age S wordt in 2019 geïntroduceerd voor Switch in Japan, Square Enix op Jump Festa 2019. De Switch-versie van Dragon Quest XI bevat optionele Japanse voice-overs die niet waren opgenomen in de originele PlayStation 4 versie.

Stemcast

  • Erik (ingesproken door Kouki Uchiyama)
  • Veronica (ingesproken door Maaya Uchida)
  • Serena (ingesproken door Sora Amamiya)
  • Sylvando (ingesproken door Masaya Onosaka)
  • Rab (ingesproken door Mugihito)
  • Jade (ingesproken door Ami Koshimizu)

Meer dan 200 tekens, met uitzondering van het hoofdpersonage, zijn stemhebbend.

Dragon Quest-spelontwerper en scenarioschrijver Yuji Horii bespraken ook een nieuw element.
“In het verhaal van de game kun je trouwen [geredigeerd door spoilers], maar ik dacht dat mensen zouden willen kiezen uit verschillende personages, dus we hebben dat toegevoegd,” zei Horii. “Hoewel het geen huwelijk is, kun je zelfs kiezen voor Erik of Hendrik, dus je kunt de persoon kiezen waarmee je samenwoont.”

Producent Hokuto Okamoto voegde Horii’s verklaring toe en voegde eraan toe: “Je kunt de partner kiezen waarmee je samenleeft.”

Ad