Geen cross-play voor Dragon Ball: The Breakers gepland

Geen cross-play voor Dragon Ball: The Breakers gepland

Bandai Namco lanceerde een paar maanden geleden Dragon Ball: The Breakers, een asymmetrische multiplayer-game waarin gewone overlevenden het opnemen tegen een sterk ‘raider’-personage uit de anime.

Producent Ryosuke Hara werkte samen met Siliconera voor een interview om wat details achter de schermen te onthullen over de ontwikkeling van de game en om gamers een beter idee te geven van wat ze ervan kunnen verwachten. Het feit dat de game “op dat moment” geen cross-play zal bevatten, evenals het feit dat er een soort van opgeslagen dataverbinding zal zijn met andere Dragon Ball Xenoverse 2-games, behoren tot de meest intrigerende onthullingen.</p >

Dragon Ball: The Breakers sluit zich aan bij Xenoverse 2?

Welke rol spelen het plot, de middelen en de gameplay van Dragon Ball Xenoverse 2 in Dragon Ball: The Breakers, en welke invloed hebben ze daarop?

Omdat Hara: Dragon Ball: The Breakers en Dragon Ball Xenoverse 2 zich in dezelfde wereld afspelen, kunnen fans overeenkomsten opmerken in het achtergrondverhaal en materiaal tussen de twee games. We kunnen op dit moment geen details geven, maar er zal een veilige dataverbinding zijn tussen deze twee games, dus houd ons in de gaten voor meer informatie in de toekomst.

Kun je met Dragon Ball: The Breakers spelen en opslaan op verschillende platforms? Is het een functie die u in de toekomst kunt verkennen als deze nu niet beschikbaar is?

Hara: Op dit moment zijn er geen plannen om platformonafhankelijk en cross-save in te schakelen.

Wat voor soort hulp denk je dat je kunt bieden voor Dragon Ball: The Breakers, en hoe denk je dat de roadmap van de game eruit zal zien? Hoe vaak zouden nieuwe karakters worden geïntroduceerd?

Hara: Het is nog wat vroeg om nu al te spreken over toekomstplannen. Houd ons in de gaten voor meer informatie!

Dragon Ball: The Breakers wordt in 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad