Genshin Impact – Sucrose Karakterprofiel

Genshin Impact – Sucrose Karakterprofiel

miHoYo heeft een profiel gedeeld voor Sucrose, een enthousiaste alchemist die in Mondstadt woont. Gevechtsgewijs gebruikt ze magie uit haar boekdeel of door flesjes met haar eigen brouwsels te gooien!

Over Sucrose

Sucrose (ingesproken door Akane Fujita)

“Maar … Een leven buiten het lab is helemaal geen leven!” – Sucrose protesteert heftig tegen gedwongen te worden door Albedo om vakantie te nemen.

Ridders van Favonius Alchemist
Visie: Anemo
Constellatie: Ampulla

Avid-alchemist Sucrose heeft tal van opmerkelijke prestaties op haar naam staan ​​op het gebied van bio-alchemie. Haar onderzoek – of, zoals zij het noemt, “het nastreven van de ultieme waarheid” – heeft de neiging allerlei mysterieuze resultaten op te leveren.

Jumbo paardenbloemen met zes keer de standaard zaadtelling, waardoor iedereen in de stad de ramen sluit als de wind opsteekt; wolfhaken die door stenen heen scheuren; sunsettia’s ter grootte van pompoenen …

Elk exemplaar stelt grote vragen aan Sucrose, terwijl het weer een mijlpaal in haar onderzoek vertegenwoordigt.

Maar de grootste frustratie is hoe je ze een naam moet geven. Voor Sucrose is dit een proces dat meer pijn doet dan haar planten tijdens haar experimenten gestolen of besmet te zien worden.

Zo leek de tijd meedogenloos voorbij te stromen als een meedogenloze rivier toen ze probeerde een soort zoete bloem te noemen die zich onderscheidde door zijn rijke, kleverige nectar. Na een enorme hoeveelheid mentale energie te hebben besteed en meer werkuren te hebben gemaakt dan er voor het hele veld aan het kunstmatige bestuivingsproces waren besteed, kwam ze eindelijk met iets goeds:

“Het is het achtentwintigste exemplaar … het heeft een aantal unieke eigenschappen … en ik kan altijd verwijzen naar de bestaande nomenclatuur …”

“… Dus ik denk dat ik het gewoon zal noemen …‘ Sweet Flower Project 9, versie 28, geurversterkende proef! ’’

Genshin Impact gaat in de toekomst naar Nintendo Switch. Een datum is nog steeds niet bekend.