Georifters – Maak kennnis met Chief Trailer

Georifters – Maak kennnis met Chief Trailer

Meer van de bizarre cast van Georifters ontmoeten? Een frisse blik op een ander lastig personage in de selectie van de game is onthuld!

Leoful heeft een nieuwe trailer uitgebracht met Chief.

video
play-rounded-fill

Over Chief

Chief’s vaardigheid is de kracht om chocolade te spuiten die vierkante delen van de kaart van boven naar beneden (en vice versa) omdraait – waardoor hij cruciale items van zijn tegenstanders kan verplaatsen en in plaats daarvan vallen in hun weg kan plaatsen! </ p>

Over Georifters

Duw, draai, draai en draai de grond om uitdagingen te overwinnen en vecht in honderden levels in de singleplayer-, coöp- of multiplayer-modus. Ontgrendel nieuwe vaardigheden, kostuums, personages en nog veel meer in deze unieke grondbuigende 3D-platformgame.

Met deze unieke grondbuigende platformgame kunnen spelers het terrein duwen, spiegelen, draaien of draaien om uitdagingen te overwinnen en concurrenten te verslaan in honderden levels in de modi voor één speler, coöp of multiplayer.

Help Candy terwijl ze aan een baanbrekende reis begint en worstelt om de verschillen tussen de bewoners van vijf bubbelwerelden te begrijpen en te accepteren.

Georifters is een spel over de bewoners van verschillende bubbelwerelden die per ongeluk hun leven met elkaar verweven zien wanneer hun bubbelwerelden met elkaar verbonden raken. Ze leefden vroeger in een isolement, maar worstelen nu om elkaars verschillen te accepteren en te begrijpen en moeten samenkomen om te vechten voor een groter goed.

Georifters komt in de zomer van 2020 uit voor Nintendo Switch.

Ad