Gholdengo is Pokemon #1000

Gholdengo is Pokemon #1000

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat de National Pokedex nu in totaal 1000 Pokemon heeft. Deze Pokemon staat onmiskenbaar bekend als Gholdengo, en het is de Steel/Ghost-evolutie van de coin Pokemon Gimmighoul.

video
play-rounded-fill

Meer over Gholdengo

Gholdengo kan evolueren van zowel de Chest- als de Roaming-vorm van Gimmighoul. De officiële website voor Pokemon Scarlet en Violet is ook bijgewerkt met nieuwe informatie over de Pokemon, die te zien is in de volgende tabel:

Gimmighoul kan evolueren naar Gholdengo via zijn kistvorm of zijn zwervende vorm voordat hij Gholdengo kan worden. Gholdengo is de Pokémon die op de 1000e plaats staat in de National Pokédex.

Coin Entity is de categorie. Pokémon-type: staal/geest

Lengte: 3’11” Gewicht: 66,1 lbs.

Capaciteit: zo waardevol als goud

Een evolutie aangedreven door de gevoelens in duizend munten

Gimmighoul evolueert naar Gholdengo wanneer zijn trainer in totaal 999 Gimmighoul-munten heeft verzameld en een hoger niveau heeft bereikt. Het lijkt erop dat deze levendige en vrolijke Pokémon een lichaam heeft dat uit duizend centen bestaat. Het is prettig om met zowel mensen als Pokémon om te gaan.

De munten waaruit het lichaam bestaat, kunnen zowel offensief als defensief worden gebruikt.

Gholdengo kan opereren door de munten waaruit zijn lichaam bestaat te manipuleren, en hij gebruikt deze munten zelfs als wapens tijdens gevechten. Vanwege de strakke verpakking van de munten is Gholdengo zeer duurzaam. Het heeft de mogelijkheid om treffers op te vangen en de hoeveelheid schade die het absorbeert te verminderen door munten te laten vallen uit regio’s die worden aangevallen door tegenstanders. Munten kunnen uit Gholdengo’s mond of een ander deel van zijn lichaam worden geschoten wanneer hij aanvalt.

Ad