Go Vacation vergeleken

Go Vacation vergeleken

Op 11 oktober 2011 verscheen dit spel op de Nintendo Wii. Nu, pakweg zeven jaar later, komt het spel ook naar de Nintendo Switch. Bekijk hieronder een vergelijking tussen beide versies.

video
play-rounded-fill

Over Go Vacation

In Go Vacation ga je, hoe kan het ook anders, vakantie vieren. Er zijn verschillende plekken waar je naartoe kan reizen.

Zo is er een (onder)water gebied. Daar kan je surfen, duiken, waterskiën, vissen en ga zo maar door. Houd je meer van bevroren water, dan heb je geluk! Er is namelijk ook een sneeuwparadijs op het vakantie-eiland. Je kan daar meedoen aan verschillende sporten in de sneeuw.

Voor de wat stoerdere avonturiers is er ook een berggebied waar je kan klimmen, raften, paragliden of deelnemen aan een van de  andere extreme sporten. Tot slot is er ook nog de stad, de activiteiten die je daar kan doen lopen erg uiteen. Doe mee aan een straatrace of speel een potje minigolf. Verzin het en je kan het doen op het eiland!

Al deze gebieden en activiteiten waren ook zeven jaar geleden al te vinden in het spel maar hebben een flinke grafische update gekregen. 

Is Go Vacation een spel voor jou?